Το Τένις με Αμαξίδιο συνεχίζει το ταξίδι του στα σχολεία της Καβάλας

Ο Καβαλιώτης διεθνής αθλητής, Ντίνος Διαλεκτόπουλος συμβάλει στην «εξωστρέφεια» του αθλήματος, συναντώντας αυτήν τη φορά μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Νικήσιανης

Μετά το 24ο Δημοτικό Σχολείο της Καβάλας (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ), σειρά είχαν οι μαθητές του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Νικήσιανης να βιώσουν την εμπειρία ενός αθλήματος το οποίο ανάγει το ρητό νους υγιής εν σώματι υγιεί σε ένα άλλο επίπεδο.

Ο διεθνής Καβαλιώτης αθλητής του Τένις με Αμαξίδιο, Ντίνος Διαλεκτόπουλος συνεχίζει να συμβάλλει στην «εξωστρέφεια» του αθλήματος, μεταφέροντας το τερέν σε εκπαιδευτικούς χώρους, εν προκειμένω στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νικήσιανης.

Οι μαθητές, αλλά και οι εκπαιδευτικοί συνομίλησαν, παρακολούθησαν και διδάχτηκαν από τον Ντίνο και τα βιώματά του -αθλητικά και μη- σε ένα μάθημα ζωής το οποίο άπτεται του αθλητισμού, αλλά κυρίως του σεβασμού προς τον συνάνθρωπό τους με ειδικές ικανότητες.

Οι επισκέψεις του Ντίνου σε σχολεία δε θα σταματήσουν εδώ, τουναντίον, τώρα μόλις άρχισαν, με τη… ζήτηση να ξεπερνάει, πλέον, την πρόθεση και θέλησή του συνομιλήσει με την εκπαιδευτική κοινότητα.