ΑΟ Καβάλα: Φιλικό «ξεμούδιασμα» 5-0 την ΑΕΚ Καβάλας

Όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του χρησιμοποίησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο των Αμισιανών

Ευκαιρία για… «ξεμούδιασμα» αλλά και διατήρηση της καλής αγωνιστικής κατάστασης ήταν για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καβάλας το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (9/3) στο γήπεδο των Αμισιανών κόντρα στην ΑΕΚ Καβάλας. Όπως είναι γνωστό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ρεπό… λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και έτσι ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλησε η ομάδα του να δώσει ένα παιχνίδι για να κρατηθεί σε ετοιμότητα, εν όψει της δύσκολης αλλά ταυτόχρονα και της κρίσιμης (σε ότι αφορά την κατάκτηση των στόχων της) συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα επικράτησε εύκολα με 5-0, με τους Γαβριηλίδη, Αδαμάκη και Βαλαβανόπουλο να σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο και τους Μπλιό και Μαρκόπουλου να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο 2ο μέρος. Ο τεχνικός της Καβάλας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, εκτός από τον Λίτσκα που ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα με μια θλάση, και τον Τσούτση ο οποίος έχει πάρει άδεια από την διοίκηση από τον προπονητή και την διοίκηση να λείψει για προσωπικούς λόγους για λίγες μέρες. Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Δεμένικος, Μπλιός, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Γεμιστός, Γιαντσίνοβιτς, Αδαμάκης, Βαλαβανόπουλος. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζέρης, Μαρκόπουλος, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Τόσκας και Μαλαμίδης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα επαναρχίζει την επόμενη Κυριακή, με τον ΑΟΚ να έχει μπροστά του το πιο δύσκολο παιχνίδι, απ’ αυτά που απομένουν μέχρι το τέλος, κόντρα στον Αετό Ορφανού στο Οφρύνιο, ενώ ακολουθεί εντός η αναμέτρηση με τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ακόμα όμως κι αν καταφέρει να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια θα πρέπει να περιμένει κάποιο «στραβοπάτημα» του Νέστου στα δύο δικά του δύσκολα επερχόμενα παιχνίδια με Απόλλωνα Παραλιμνίου και Ορφέα Ξάνθης.