ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστίες στον Πετρόπουλο, υπενθυμίσεις στο δήμο Καβάλας…

Ανακοίνωση του ερασιτέχνη για την άμεση ανταπόκριση του προέδρου της 2βαθμιας σχολικής επιτροπής για την διευκόλυνση της ομάδας βόλεϊ, αλλά και την υλοποίηση των υποσχέσεων του δήμου Καβάλας

Τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Καβάλας Πέτρο Πετρόπουλο, ευχαρίστησε με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα, με αφορμή την άμεση ανταπόκριση του και την λύση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο προπονητήριο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου (στο γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου). Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο κ. Πετρόπουλος στέκεται διαχρονικά στο πλευρό του συλλόγου και τον στηρίζει όπως και όσο μπορεί.

Με αφορμή πάντως την έκδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, ο ΑΟΚ υπενθυμίζει στο δήμο Καβάλας ότι βρίσκεται σε αναμονή της υλοποίησης της υπόσχεσης από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την στήριξη του συλλόγου. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι σε περίπου έναν μήνα θα ολοκληρωθεί η χρονιά, οπότε…

Το δελτίο τύπου του ΑΟ Καβάλα αναφέρει τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέτρο Πετρόπουλο που όπως πάντα, έτσι και τώρα ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα μας και έδωσε λύση σε τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στο προπονητήριο του ανδρικού τμήματος πετοσφαίρισης. Ο ζήλος και το μεράκι του για να προσφέρει από την θέση που κατέχει  είναι άξια αναφοράς ενώ βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του συλλόγου μας.

Αναμένουμε βέβαια και από την μεριά του Δήμου Καβάλας να στηρίξει τον σύλλογο μας, όπως απλόχερα έκανε και πέρυσι, κι ευελπιστούμε πως παρά την καθυστέρηση, άμεσα θα γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις που λάβαμε διότι η αγωνιστική περίοδος τελειώνει σε έναν μήνα».