Παύλος Δερμιτζάκης: «Είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αλλά έχουμε ύπουλα παιχνίδια μπροστά μας…»

Ευχαριστημένος από τη νίκη στο Οφρύνιο και πρωτιά στην βαθμολογία δηλώνει ο τεχνικός του ΑΟΚ, κρατώντας όμως «χαμηλά την μπάλα» ως προς την συνέχεια

Δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του στο Οφρύνιο και την άνοδο της στην 1η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης που στις δηλώσεις του επισήμανε ότι απ’ εδώ και πέρα οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος κρύβουν κινδύνους και είναι… ύπουλα.

«Τεράστια νίκη»

Μιλώντας για τον αγώνα τόνισε ότι «κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πετύχανε μια τεράστια νίκη. Κι αυτό γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με δυνατότητες, με αγωνιστική πειθαρχεία και έναν πολύ καλό προπονητή. Επίσης αγωνιστήκαμε σ’ ένα γήπεδο όπου δεν βοήθησε και τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο γιατί δεν είχαμε ρυθμό, λόγω των πολλών διακοπών που σημειώθηκαν. Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό, κυρίως λόγω του γρήγορου γκολ που σημειώσαμε. Παρ’ ότι ισοφαριστήκαμε, εκμεταλλευτήκαμε ένα λάθος που έκανε ο αντίπαλος και πήραμε και πάλι το προβάδισμα ενώ είχαμε ευκαιρίες για να μεγαλώσουμε το σκορ. Προσπαθήσαμε να πάντως να προφυλάξουμε το ρευστό 1-2 και με τις αλλαγές που κάναμε και το πετύχαμε».

«Το πρόγραμμα που έχουμε μας υποχρεώνει να είμαστε προσεκτικοί…»

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος επισήμανε ότι «τώρα πλέον οι ευθύνες μας είναι πολύ μεγαλύτερες παρ’ ότι είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Έχουμε ένα πρόγραμμα που μας υποχρεώνει να είμαστε προσεκτικοί για να πετύχουμε αυτό που θέσαμε απ’ την αρχή της χρονιάς». Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με το αν τώρα πλέον η Καβάλα είναι κοντά στον στόχο της είπε ότι «όταν είσαι δεύτερος, κοιτάς να κερδίζεις τους δικούς σου αγώνες αλλά κοιτάς και το πρώτο για να εκμεταλλευτείς ένα στραβοπάτημα. Θεωρώ ότι μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής είμαστε κοντά στο στόχο μας, αλλά επαναλαμβάνω ότι πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα». Συνεχίζοντας μάλιστα επισήμανε ότι «υπάρχουν «ύπουλα» παιχνίδια μπροστά μας και μόνο αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το «φαβορί» για την κατάκτηση του τίτλου».