ΑΟ Καβάλα: Στις 7 Απριλίου η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς

Παράταση στην διάθεση των λαχνών αποφασίστηκε από την διοικούσα επιτροπή που καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στις 4 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Παράταση στην περίοδο διάθεσης των λαχνών της οικονομικής ενίσχυσης του ΑΟΚ, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο, αποφάσισε να δώσει η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι η κλήρωση για το Aygo 1000 cc, που είναι χορηγία της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ με τον Αλέξη Γκριτζελάκη (Πωλήσεις Αυτοκινήτων – Συνεργείο – Ελαστικά) από την Χρυσούπολη, θα γινόταν την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου στον αγώνα με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, ωστόσο αποφασίστηκε ο μεγάλος νικητής να αναδειχτεί στις 7 Απριλίου, την προτελευταία αγωνιστική και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Επίσης στην ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή ευχαρίστησε δύο επιχειρήσεις της Καβάλας για την βοήθεια τους στην εξόρμηση που έγινε το περασμένο Σάββατο, ενώ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να συμπαρασταθεί στην ομάδα σ’ αυτές τις 4 αγωνιστικές που απομένουν για να κατακτηθούν οι 12 βαθμοί και ο τίτλος του πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκριση του στην λαχειοφόρο οικονομικής ενίσχυσης και ενημερώνει πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (7/4/2019).

Επίσης, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις Super Market Γυαλίδης & Lila’s αρωματερή που ήταν αρωγοί μας στην εκδήλωση που διοργανώσαμε το Σάββατο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ποδοσφαιρική μας ομάδα ακόμα περισσότερο στα 4 τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ώστε να κατακτήσουμε 12 βαθμούς».