Ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος βγήκε… Εθνική και πάει με χίλια Πορτογαλία [φωτογραφίες]

Ο Καβαλιώτης αθλητής της Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο προβάρει τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και ετοιμάζει βαλίτσες για την Πορτογαλία, για το πρώτο μεγάλο τεστ, τα προκριματικά για το Παγκόσμιο

Ένα μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Μέλος πλέον της Εθνικής Ομάδας Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο ο Καβαλιώτης αθλητής, Ντίνος Διαλεκτόπουλος προβάρει τη φανέλα της Εθνικής με φόντο την παρθενική του εμφάνιση με τα διεθνή χρώματα, στα προκριματικά του Παγκοσμίου τα οποία θα φιλοξενηθούν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στην Πορτογαλία (BNP Paribas Word TEAM Cup European 2).

Λίγο πριν τους προκριματικούς αγώνες, ο αθλητής θα συμμετάσχει σε ένα διεθνές Τουρνουά προετοιμασίας, επίσης στην Πορτογαλία, το χρονικό διάστημα 28-31 Μαρτίου 2019 (Portugal Vilamoura Open 2019).

Αυτή, όμως, η εξέλιξη δεν ήταν τυχαία. Διόλου μάλιστα… Ήρθε μετά από την αγωνιστική συνέπεια του Ντίνου, μετά από την αποκλειστική χορηγία αθλητικού αμαξιδίου από το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας (αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία) με την καθοριστική συμβολή της Χριστίνας Γκόλνα, μετά από τη θέσπιση Εθνικών διοργανώσεων με τη μορφή καμπ σε όλη την Ελλάδα, μετά από την άψογη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην πόλη της Καβάλας, μετά από τη διαρκή στήριξη του Ομίλου Αντισφαίρισης Καβάλας «Αλέξανδρος», του Αθλητικού Συλλόγων Ατόμων Με Αναπηρία «Ηρόδικος» και του προπονητή, Γιάννη Λημνιούδη και μετά από μια σειρά ενεργειών από ανθρώπους που μόνο συγκυριακά δεν έγιναν.

Ο αθλητής ευχαριστεί, επίσης, τον Όμιλο Κουρτίδη και την εταιρεία REMAX, καθώς και την εταιρία Vesalius (ορθοπεδική και προθετική αποκατάσταση ανθρωπίνων μελών) για τη στήριξή τους και όλους όσοι βοήθησαν στο να ξεκινήσει το διεθνές ταξίδι του, με την ευχή να είναι διαρκές και γεμάτο επιτυχίες.

Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία του αθλητή στα γήπεδα της Καλαμίτσας με τη φανέλα της Εθνικής