Βόλεϊ κοριτσιών: Ο τίτλος στο 3ο ΓΕΛ, κέρδισε (2-1 σετ) το 2ο ΓΕΛ

Συγκλονιστικός ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος της Καβάλας μπροστά σε περίπου 500 άτομα

Το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ κοριτσιών που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/3) στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα. Σ’ ένα συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, επικράτησε με 2-1 του 2ου Γενικού Λυκείου Καβάλας και πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία.

Το 3ο Λύκειο, πήρε το πρώτο σετ με 25-22, ενώ στο δεύτερο σετ ήρθε η απάντηση από το 2ο Λύκειο που έφερε το παιχνίδι στα ίσα κερδίζοντας με 21-25. Η νίκη κρίθηκε στο ται – μπρέικ (τα παιχνίδια στα σχολικά πρωταθλήματα κρίνονται στα δύο νικηφόρα σετ) όπου οι παίκτριες του 3ου Λυκείου αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμες και αποτελεσματικές και επικράτησαν με 15-8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέαμα που παρουσίασαν οι νεαρές αθλήτριες ήταν υψηλού επιπέδου, αγωνιζόμενες με περίσσιο πάθος και δύναμη. Στην όμορφη εικόνα που δημιουργήθηκε στο κλειστό της Καλαμίτσας συνέβαλαν οι περί τους 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γυμναστήριο, η πλειοψηφία των οποίων ήταν συμμαθητές των κοριτσιών που θέλησαν να τους ενθαρρύνουν στην προσπάθεια τους!