Κύπελλο ΕΠΣΚ: Λιμενάρια – Αετός Ορφανού το ζευγάρι του τελικού

Η ομάδα της Θάσου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ν. Πέραμο και ο Αετός κέρδισε στο Χαλκερό το Βύρωνα με 2-0

O Αετός Ορφανού και η Αναγέννηση Λιμεναρίων είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλου του κυπελλούχου της ΕΠΣ Καβάλας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Μετά τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής σειράς ήταν τα φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, και εύκολα ή δύσκολα πέτυχαν τον στόχο τους.

Στη Θάσο, η Αναγέννηση ζει μοναδικές στιγμές μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία προκρίνεται στον τελικό! Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Βρασίδα Ν. Περάμου και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα πήρε την μεγάλη πρόκριση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70ο λεπτό από το γκολ του Περκουλίδη, αλλά απάντησε 3 λεπτά αργότερα με τον Αγγελίδη που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Στο Χαλκερό, όπου ο Βύρων υποδέχτηκε τον Αετό Ορφανού στη ρεβάνς του 3-1 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της Γ’ Εθνικής επικράτησε με 0-2 και έδωσε θριαμβευτικό τόνο στην πρόκριση της, «καθαρίζοντας» στην ουσία τη νίκη ήδη από το 1ο ημίχρονο. Στο 6ο λεπτό ο Πεφάνης με αυτογκόλ (μετά από σέντρα του Δουμάνη) έκανε το 0-1 και στο 32’ ο Μουδούρογλου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σε ότι αφορά την έδρα του τελικού, η πιο πιθανή εκδοχή είναι του «Ανθή Καραγιάννη».