ΑΟ Καβάλα: Όλοι οι δρόμοι (την Κυριακή) οδηγούν στο Καλαμπάκι…

Για γίνει ο κόσμος της Καβάλας ο 12ος παίκτης της ομάδας στο προτελευταίο εκτός  έδρας παιχνίδι της χρονιάς, καλεί η διοικούσα επιτροπή

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας στο προτελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Καλαμπάκι, το απόγευμα της Κυριακής, απευθύνει με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κόσμος της Καβάλας θα πρέπει να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές ώστε να κατακτήσουν τους πολυπόθητους 3 βαθμούς, ενώ επισημαίνεται ότι υπάρχουν ελάχιστες πλέον θέσεις στο δωρεάν λεωφορείο που έχει δρομολογηθεί για την εκδρομή.

«Ελάχιστες κενές θέσεις στο δωρεάν λεωφορείο»

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα δίνει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Καλαμπακίου στις 16:00. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο μας να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η ώρα αναχώρησης του λεωφορείου είναι 14:30 μπροστά από τα γραφεία μας στην παραλιακή (Εθν. Αντιστάσεως 2) και έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει στο ψητοπωλείο Δεληκάρης και στα γραφεία μας (251 251 1965) μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καλαμπάκι»!