ΑΟ Ορμή: «Ασημένια» η Ραφαέλα στο 2ο Euro Cup 2019

Κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των 54 κιλών νεανίδων και πλέον ετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σόφια

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/3) επέστρεψαν η Ραφαέλα Αραμπατζή και ο προπονητής της, και προπονητής του ΑΟ Ορμή Χαράλαμπος Αραμπατζής από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη όπου συμμετείχαν στο 2ο Euro – Cup 2019.

Η Ραφαέλα για μία ακόμη φορά επέστρεψε με μετάλλιο έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 54 κιλών νεανίδων, αντιμετωπίζοντας στον τελικό της κατηγορίας της την Bettina Kiss από την Ουγγαρία, η οποία μάλιστα βραβεύτηκε ως η καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης στην κατηγορία των νεανίδων.

Ο στόχος είναι εφικτός και πλησιάζει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων  2019 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η Ραφαέλα αλλά και ο προπονητής της Μπάμπης Αραμπατζής ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά την εταιρία κρασιών «Βιβλία Χώρα», που το τελευταίο διάστημα καλύπτει τα έξοδά για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Χωρίς την συνδρομή της εν λόγω εταιρίας θα ήταν αδύνατη η παρουσία σε αγώνες.