Παύλος Δερμιτζάκης προς τους οπαδούς: «Ήσασταν εκεί όταν κάποιοι, στο 1-0, έφευγαν…» [Φωτογραφίες]

Αποθέωση κατά την επιστροφή της αποστολής στο «Ανθή Καραγιάννη» - Ευχαριστίες του προπονητή προς τους οπαδούς και αιχμές γι’ αυτούς που αποχωρούσαν από το γήπεδο όταν η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ

Υποδοχή ηρώων ετοίμασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΚ στην αποστολή της ομάδας που επέστρεψε μετά την σπουδαία νίκη στο Καλαμπάκι, που άνοιξε πλέον διάπλατα την πόρτα της κατάκτησης του τίτλου. Ο προπονητής της ομάδας βγαίνοντας από το λεωφορείο και απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους τόσο στην επιστροφή της αποστολής όσο και για αυτήν στις εξέδρες του γηπέδου στο Καλαμπάκι τόνισε «θέλω να σας ευχαριστήσω και γιατί ήσασταν μαζί μας και στα δύσκολα. Ένα πρωτάθλημα έχει τα πάνω και τα κάτω του  και εσείς ακόμα και όταν χάναμε 1-0 ήσασταν εκεί ενώ κάποιοι άλλοι έφευγαν. Να ξέρετε ότι το πρωτάθλημα κερδίζεται από όλους μας. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια που χρειάζονται προσοχή για να κατακτήσουμε τον στόχο μας».

«Τέτοια παιχνίδια «ψηλώνουν» τους παίκτες»

Νωρίτερα στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε ότι:
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι που τους «ψηλώνουνε» ποδοσφαιρικά και γιατί κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος γιατί με οποιαδήποτε απώλεια θα είχαμε πρόβλημα
Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, εκτός κάποιων που στο 1-0 έφυγαν από το γήπεδο και τους έβλεπα. Οι υπόλοιποι το πίστευαν όπως το πιστεύαμε και εμείς. Κάναμε μια μεγάλη νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουμε στην κορυφή και να είμαστε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας.
Όσον αφορά την διοίκηση, τόσο εγώ όσο και τα παιδιά θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Είναι άνθρωποι που αν τους δώσεις ένα, σου επιστρέφουν πολλά περισσότερα».


Σε ερώτηση για το πόσο βοήθησαν οι αλλαγές που έκανε στη διάρκεια του αγώνα απάντησε ότι «για εμένα οι πιο βασικοί ποδοσφαιριστές μιας ομάδας είναι ο πάγκος! Κι αυτό γιατί οι παίκτες έχουν δει το παιχνίδι και μπαίνουν στο γήπεδο για συγκεκριμένους λόγους και σκοπούς. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγές βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό και έγινε η ανατροπή».