ΕΠΣ Καβάλας: Τη Μεγάλη Τετάρτη ο τελικός του κυπέλλου

Στις 24 Απριλίου θα αναδειχθεί ο φετινός κυπελλούχος της Ένωσης της Καβάλας

Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αποφάσισε και όρισε να διεξαχθεί ο φετινός τελικός  Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας τη Μεγάλη  Τετάρτη  24 Απριλίου 2019. Στον τελικό θα βρεθούν η Αναγέννηση Λιμεναρίων και ο Αετός Ορφανού, δύο ομάδες που θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε έναν τελικό και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, μετά την επικράτηση τους στην ημιτελική φάση έναντι των Βρασίδα Ν. Περάμου και Βύρωνα Καβάλας αντίστοιχα. Η Επιτροπή, αφού συναντηθεί με τους δύο φιναλίστ σε κοινή σύσκεψη, θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού.

Ζήτησε το «Ανθή Καραγιάννη» και περιμένει…

Σε ότι αφορά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό, η ΕΠΣΚ έχει ζητήσει με έγγραφο που απέστειλε στο δήμο Καβάλας το «Ανθή Καραγιάννη» και περιμένει την απάντηση. Σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, η επόμενη λύση που θα εξετασθεί θα είναι το γήπεδο του Κοκκινοχώματος.

Στις 6 Απριλίου ο τελικός του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΚ

Εν τω μεταξύ ο νέος θεσμός του Κυπέλλου Κατηγοριών της ΕΠΣ Καβάλας κλείνει την αυλαία του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019 το Σάββατο 6 Απριλίου 2019. Πρόκειται για τον τελικό του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας όπου θα αναμετρηθούν δύο γειτονικές ομάδες του πρώην δήμου Ελευθερών για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ο ΑΟ Ελαιοχωρίου και ο Κεραυνός Ελευθερών. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελευθερών, με ώρα έναρξης 15.30. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θέλοντας να δώσει εορταστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση αυτή, φρόντισε να μην ορίσει την ίδια ημέρα άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.