Ντίνος Διαλεκτόπουλος: Ποδαρικό στην Εθνική με νίκη στην Πορτογαλία απέναντι στη Ρουμανία [φωτογραφίες]

Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Γερμανίας, στον δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τελ Αβίβ-Σημαντική εμπειρία για τον Καβαλιώτη διεθνή αθλητή του Τένις με Αμαξίδιο και η συμμετοχή του στο Portugal Vilamoura Open 2019

Ποδαρικό με νίκη έκανε την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 η Εθνική Ομάδα Τένις με Αμαξίδιο στη Vilamoura της Πορτογαλίας, στη «μάχη» των Προκριματικών (European Qualification), κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας.

Την ομάδα αποτελούν οι αθλητές Στέφανος Διαμαντής, Γιώργος Λαζαρίδης και ο «δικός μας» Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος, με προπονητή τον Γιώργο Κόντο. Επόμενος αντίπαλος ο ομάδα της Γερμανίας την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 13 ευρωπαϊκές χώρες και στόχος της Ελληνικής ομάδας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης η οποία οδηγεί απευθείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2019 στο Τελ Αβίβ.

Πριν από το πρώτο ομαδικό παιχνίδι της Εθνικής, ο Ντίνος συμμετείχε σε μονά παιχνίδια προετοιμασίας, στο πλαίσιο του Portugal Vilamoura Open 2019 το οποίο διεξήχθη 28-31 Μαρτίου 2019.

Στη φάση των 16 ο Καβαλιώτης αθλητής έχασε από τον Ισπανό Iglesias με 6/2 6/0. Ωστόσο, βγήκε σίγουρα κερδισμένος από την εμπειρία την οποία αποκόμισε, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διεθνή διοργάνωση και μάλιστα με τα χρώματα της Εθνικής.

Παράλληλα, εξάγεται και ένα ακόμα συμπέρασμα, αυτό της ανάγκης για τη διοργάνωση περισσότερων τουρνουά τα οποία αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην εξέλιξη ενός αθλητή.