550 αθλητές στο «Καβάλα Junior 2019»

Νεαροί κολυμβητές από την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Τουρκία θα συμμετέχουν στην μεγάλη διοργάνωση του ΝΟ Καβάλας στο κλειστό κολυμβητήριο

Περί τους 550 αθλητές από συλλόγους κυρίως της Βορείου Ελλάδας αλλά και της Τουρκίας και της Βουλγαρίας αναμένεται να συμμετέχουν στους μεγάλους κολυμβητικούς αγώνες με την ονομασία «Καβάλα Junior 2019» που διοργανώνει και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο το προσεχές Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας από 9 έως 12 ετών. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 13 ευρώ για κάθε αθλητή ή αθλήτρια και διαμορφώνεται βάσει των αρχικών δηλώσεων συμμετοχής του κάθε συλλόγου και οι τρείς νικητές κάθε αγωνίσματος θα βραβευθούν με μετάλλιο και δίπλωμα. Θα απονεμηθεί επίσης ειδικό έπαθλο στο πρώτο νικητή του κάθε αγωνίσματος σε κάθε κατηγορία όπως επίσης και κύπελλο σε κάθε νικητή που θα έχει τρεις πρώτες θέσεις.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 10.00, οπότε και θα αρχίσει η πρώτη περίοδο της διοργάνωσης. Στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, το απόγευμα στις 17.30 θα γίνει και η επίσημη τελετή έναρξη των αγώνων, ενώ η 3η περίοδος είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής (7/4) στις 9.30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους περίπου 550 αθλητές που θα αγωνιστούν, οι 100 είναι από συλλόγους της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.