ΑΟ Καβάλα: Για να στηρίξετε την ομάδα και να κερδίσετε το αυτοκίνητο…

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ προς τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακής το γήπεδο στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Κάλεσμα στον κόσμο της Καβάλας να βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας στο τελευταίο, εντός έδρας, παιχνίδι της χρονιάς απευθύνει η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ.

Παράλληλα καλεί και όλους όσους προμηθεύτηκαν τους λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς για το αυτοκίνητο Toyota Aygo, μιας και στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη του μεγάλου τυχερού.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή στις 16.00 η αγαπημένη μας ομάδα δίνει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας ώστε να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στην Football League.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί η κλήρωση για το Toyota Aygo και καλούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια μας να βρίσκονται εκεί όταν θα ανακοινωθεί ο μεγάλος τυχερός λαχνός»!