ΑΟ Καβάλα: Την Κυριακή… μετακομίζουμε στην Ξάνθη

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος καλεί τους φιλάθλους να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδρομή και τον κάτοχο του λαχνού Νο 593 της λαχειοφόρου αγοράς να… εμφανιστεί

Όπως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, έτσι και στο τελευταίο, όπου θα βρεθεί μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, θα δρομολογηθεί δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους του ΑΟΚ. Στην προκειμένη περίπτωση θα έχει προορισμό το Δημοτικό στάδιο Ξάνθης για τον αγώνα με την Ασπίδα. Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, και τονίζει με νόημα ότι την Κυριακή η Καβάλα θα… μετακομίσει στην Ξάνθη.

Στην ίδια ανακοίνωση παρακαλείται ο κάτοχος του λαχνού με το νούμερο 593, που κέρδισε το αυτοκίνητο στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, να επικοινωνήσει με την διοικούσα επιτροπή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει πως ο τυχερός λαχνός που κερδίζει το Toyota Aygo είναι ο (593), έχει διατεθεί και παρακαλούμε τον κάτοχο να επικοινωνήσει μαζί μας.

Για τον αγώνα της χρονιάς, την Κυριακή 14 Απριλίου (16.00) με αντίπαλο την Ασπίδα στο Δημοτικό στάδιο Ξάνθης, έχει ναυλωθεί δωρεάν λεωφορείο το οποίο και θα αναχωρήσει στις 14.00  μπροστά από τα γραφεία μας στην παραλιακή (Εθνικής Αντιστάσεως 2). Kράτηση θέσεων μπορεί να γίνει στο ψητοπωλείο Δεληκάρης και στα γραφεία μας (2512511965 ) μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι.

Tην Κυριακή… μετακομίζουμε στην Ξάνθη! Να είμαστε όλοι εκεί»!