ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 12 συμμετοχές και 9 μετάλλια στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ [Φωτογραφίες]

Ακόμα μια σημαντική παρουσία του συλλόγου του Χάρη Παλτόγλου στην διοργάνωση που πήραν μέρος 1.350 αθλητές από 110 συλλόγους της Βορείου Ελλάδος

Με πολύ σημαντική παρουσία για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ). στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 19-20-21 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για ένα ακόμα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 1.350 αθλητές από 110 αθλητικούς συλλόγους και το οποίο ξεχώρισε για το ήθος των αθλητών και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τους αθλητές: Δεϊρμεντζόγλου Χαράλαμπο, Άγγή Παναγιώτη, Καζαντζίδου Ειρήνη, Κακογεωργίου Ειρήνη, Καρακίτη Θεόδωρο, Καρακίτη Δημήτριο, Κεφαλίδη Θεοχάρη, Λουτσίδου Ελένη, Λύρατζη Μαρία, Λύρατζη Εμμανουήλ, Ντόντα Αντέλα και Πατένταλη Κυριακή. Από τους συνολικά 12 αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου, οι 9 κατέκτησαν μια θέση στο βάθρο των νικητών πραγματοποιώντας μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση για τον σύλλογο της Καβάλας.

Τα μετάλλια του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας

Συγκεκριμένα, διακρίθηκαν και κατέκτησαν μετάλλια οι:
Βουζίκης Κωνσταντίνος 1η θέση,
Δερμεντζόγλου Χαράλαμπος 2η θέση,
Κακογεωργίου Ειρήνη 3η θέση,
Ντόντα Αντέλα 2η θέση,
Πατένταλη Κυριακή 3η θέση,
Αγγής Παναγιώτης 3η θέση,
Καρακίτης Θεόδωρος 3η θέση,
Κεφαλίδης Δημήτριος 3η θέση,
Λύρατζης Μανώλης 3η θέση.

Ο Προπονητής του συλλόγου της, Χάρης Παλτόγλου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή, το ήθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών του στο εν λόγω Πρωτάθλημα, σημειώνοντας παράλληλα ότι το βλέμμα τώρα στραμμένο στις επόμενες αγωνιστικές αναμετρήσεις.

Το αθλητικό ραντεβού ανανεώνεται για τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου όπου και θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών και εφήβων/νεανίδων για ακόμη μια φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Τέλος ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.