ΕΠΣΚ και φιναλίστ του τελικού πληρώνουν τις ζημιές

Η διοργανώτρια αρχή του τελικού κυπέλλου καθώς και η Αναγέννηση Λιμεναρίων και ο Αετός Ορφανού δεσμεύτηκαν να αποκαταστήσουν τις καταστροφές στο «Ανθή Καραγιάννη» - Τι απόφαση πήρε ο Δήμος Καβάλας για την παραχώρηση των αθλητικών του υποδομών απ’ εδώ και πέρα

Αίσθηση προκάλεσε η άσχημη κατάσταση στην οποία περιήλθε ένα σημείο της εξέδρας στο «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και το ταρτάν, μπροστά από την κεντρική κερκίδα, μετά από τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας Αναγέννηση Λιμεναρίων – Αετός Ορφανού, το απόγευμα της Τετάρτης 24/4. Οι εικόνες με τα κατεστραμμένα καθίσματα, τις καμένες ομπρέλες και το καμένο ταρτάν, όπως επίσης και τα σκουπίδια που ήταν παντού στο χώρο, πάντως θα αποκατασταθούν άμεσα. Η ΕΠΣ Καβάλας, που ήταν η διοργανώτρια του τελικού, καθώς και οι δύο φιναλίστ δεσμεύτηκαν να αποκαταστήσουν τις ζημιές τις επόμενες ημέρες.

Αυτό τόνισε μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Καβάλας την επομένη του τελικού. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Φιλόσογλου, ο οποίος με ανάρτηση του στο fb τόνισε ότι η δήμος θα αναθεωρήσει την στάση του σε ότι αφορά την παραχώρηση των αθλητικών υποδομών του για αγώνες, αν σ’ αυτούς δεν συμμετέχουν σωματεία του δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Καβάλας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε πως τις επόμενες ημέρες, η ΕΠΣ Καβάλας με τους αθλητικούς συλλόγους που συμμετείχαν στον τελικό Κυπέλλου, θα αναλάβουν την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν την Μ. Τετάρτη στο στάδιο Άνθη Καραγιάννη.

Περαιτέρω, ο Δήμος Καβάλας θα αναθεωρήσει εφεξής τη στάση του στο θέμα παραχώρησης των αθλητικών του εγκαταστάσεων για αγώνες, εφόσον δεν συμμετέχουν σε αυτές σωματεία του Δήμου μας.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, με απόφασή του που ελήφθη την 15η/4/2019 παραχώρησε την αθλητική εγκατάσταση «Ανθή Καραγιάννη» στην ΕΠΣ Καβάλας».