Αστέρας (Παίδες): Crash test υψηλού επιπέδου κόντρα στον Ολυμπιακό

Σπουδαίο φιλικό προετοιμασίας για τους πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκαν στον Αστέρα πριν από λίγες ημέρες ήρθε να δώσει ένα νέο ενδιαφέρον στην προετοιμασία της παιδικής ομάδας του συλλόγου, εν όψει της παρουσίας της στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου θα συμμετέχει ως εκπρόσωπος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού, που ακολούθησε στην Καβάλα την εφηβική η οποία συμμετέχει στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ελευθερούπολη, ζήτησε να δώσει φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων της ΑΜΘ και φυσικά η ευκαιρία για ένα δυνατό παιχνίδι δεν πήγε χαμένη.

Έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης (2/5) τα παιδιά του Στάθη Καμαράκη θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας τους στο κλειστό της Καλαμίτσας, την οποία μάλιστα είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης, αν και εφ’ όσον περάσουν από τα προκριματικά. Κι αυτό γιατί η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασία της για την τελική φάση της ΕΣΚΑΝΑ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν εύκολα στους τελικούς απέναντι στο Μίλωνα και τη Δευτέρα (6/5) θα ξεκινήσουν την σειρά με το σύλλογο της Ν. Σμύρνης.

«Το όνομα του αντιπάλου αποτελεί εγγύηση για σπουδαίο θέαμα»

Το παιχνίδι που θα απολαύσουν οι φίλοι του μπάσκετ στο «Αλ. Δήμογλου» θα είναι σίγουρα υψηλού επιπέδου και γι’ αυτό η διοίκηση του Αστέρα καλεί τον μπασκετικό κόσμο της Καβάλας να δώσει το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ ομάδα Παίδων του Αστέρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου θα εκπροσωπήσει την πόλη της Καβάλας, αλλά και ολόκληρη μπασκετική Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα δώσει σπουδαίο φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την Πέμπτη 02/05/2019 και ώρα 12:00 μ. μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (Καλαμίτσα).

Προσκαλούμε το κοινό της Καβάλας που αποδεδειγμένα αγαπά το μπάσκετ και κυρίως τους νεαρούς/ες αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται με το άθλημα να έρθουν στην Καλαμίτσα για το παιχνίδι. Άλλωστε το όνομα και μόνο του αντιπάλου αποτελεί εγγύηση για το σπουδαίο θέαμα που θα παρακολουθήσουν».