ΑΣΕΑ Καβάλας: 2η δύναμη στην Ελλάδα στο U 15 [Φωτογραφίες]

Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ομαδικό – Αργυρό στο διπλό και χάλκινο στο ατομικό η 12χρονη Γκαιντατζή – Χάλκινο στο διπλό η Δημητριάδη

Ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U15!Ξεκινωντας από το νο4, η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό. Με νίκες σε Αλεξ/πολη, Χανιά, στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό και με ήττα στον τελικό από την ομάδα της Φλώρινας κατέκτησε τη 2η θέση στην Ελλάδα! Στη σύνθεση της ομάδας ήταν η Δημητριάδη Φ. (13 χρ.), Συμεωνίδου Θ. (15 χρ) και Γκαιντατζή Λ. (12χρ.), προπονητής ο Γιάννης Σταύρου!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γκαιντατζή ,στο διπλό, με συμπαίκτρια τη Μεραμβελιωτάκη του Ολυμπιακού και το Χάλκινο η Δημητριάδη με συμπαίκτρια τη Χάλαρη επίσης του Ολυμπιακού! Στο ατομικό η μικρότερη αθλήτρια στο βάθρο ήταν η Γκαιντατζή κατακτώντας τη 3η θέση στην Ελλάδα! Η Δημητριάδη και ο Τιμαμόπουλος (14χρ.) τερμάτισαν στην 9η θέση στην Ελλάδα!

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καβάλας αγωνίστηκε και στο ομαδικό παίδων με τους Καλταπανίδη, Λευκόπουλο και Τιμαμόπουλο τερματίζοντας στην 9η θέση. Υπεύθυνος προπονητής της ομάδας των παίδων ήταν ο αθλητής του ΑΣΕΑΚ Αλαρούπι Μ.!

 

Στο διπλό παίδων ο Τιμαμοπουλος κατέκτησε τη 5η θέση μαζί με συμπαίκτη τον Τζένιδη Θ. της ΧΑΝΘ, φτάνοντας μια ανάσα από το μετάλλιο. Έχασαν 3-2 σετ στον προημιτελικό με αντιπάλους τους αθλητές από την Πεύκη, Μανωλοπουλο / Κατσαπρακάκη. Αξιοσημείωτη ήταν η νίκη του Τιμαμόπουλου στον Μανωλοπουλο της Πεύκης στον όμιλο των ατομικών αγωνισμάτων!