«Τορπίλη» ετών… 17 στο Κολυμβητήριο της Καβάλας [φωτογραφίες, βίντεο]

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής κολύμβησης, ο Δημήτρης Ζουμπούλογλου, «πέφτει» στους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβηση Εφήβων-Νεανίδων στοχεύοντας σε μεγάλα πράγματα

Όλα έτοιμα για τους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβηση Εφήβων-Νεανίδων οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο Κολυμβητήριο της Καβάλας (διαβάστε εδώ λεπτομέρειες) και μαζί με τους αγώνες, θα φιλοξενηθούν αθλητές οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης.

Ο Δημήτρης Ζουμπούλογλου είναι ένα από τα μεγάλα κολυμβητικά ταλέντα που θα «πέσουν» στους αγώνες.

Είναι μόλις 17 ετών, ζει στην πόλη της Δράμας και προπονείται εδώ και 4 χρόνια καθημερινά -πλην Κυριακών- στο Κολυμβητήριο της Καβάλας, εντός κι εκτός πισίνας, ανήκοντας στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Για τον Δημήτρη είναι η 4η αποστολή με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, στην οποία αγωνίζεται από την ηλικία των 15 ετών. Μέχρι τώρα έχει κατακτήσει τη 2η θέση σε διεθνείς  αγώνες και πολλές πρωτιές σε πανελλήνια meetings.

Κατέχει την 1η θέση σε πανελλήνιο επίπεδο στην κατηγορία των εφήβων, έχοντας αποκομίσει 3 χρυσά μετάλλια το 2018 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, ενώ στους αγώνες «Απόστολος Παύλος» ήρθε 3ος στο ελεύθερο στα 100 μέτρα.

Φέτος ο Δημήτρης έχει ως στόχο την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό, πιάνοντας στους  Βαλκανικούς τα 51 δεύτερα στο ελεύθερο κατοστάρι -50′ 41” είναι το πανελλήνιο ρεκόρ- έχοντας στο πλευρό του τον Καβαλιώτη προπονητή, Γιώργο Πουλαρινό.

Ο Δημήτρης θα αγωνιστεί το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019 και το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου 2019. Από εμάς, καλή επιτυχία. Άλλωστε το μέλλον είναι μπροστά του…

Δείτε βίντεο από τις προπονήσεις του Δημήτρη