Α’ ΕΠΣΚ: Η Δόξα Θεολόγου – Ποτού σήκωσε την κούπα!

Άξια πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ – Έξαλλα πανηγύρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Φρίξο Πλατανοτόπου που έληξε με 2-0

Μια χρονιά που έμελλε να μείνει στην ιστορία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/5) στο γήπεδο του Ποτού στη Θάσο! Η Δόξα Θεολόγου – Ποτού κατέκτησε και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, και προβιβάζεται στην Γ’ Εθνική! Η άνοδος είχε μεν εξασφαλιστεί μετά το «διπλό» στην Ελευθερούπολη την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο πιστοποιήθηκε και επίσημα μετά το τέλος του αγώνα με τον Φρίξο Πλατανοτόπου, όπου επικράτησε με 2-0 με τα γκολ του Μουσά!

Με τους 3 βαθμούς που κέρδισε, η ομάδα της Θάσου έφτασε στους 63, τέσσερις περισσότερους από τον μεγάλο της αντίπαλο Βύρωνα, τον οποίο ξεπέρασε στην βαθμολογία τις τελευταίες αγωνιστές, κόβοντας πρώτη το νήμα! Όπως ήταν φυσικό η ιστορική στιγμή πανηγυρίστηκε έξαλλα εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου από τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους του συλλόγου, που φώναζαν ρυθμικά «να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»!

Το κύπελλο στον αρχηγό από τα χέρια του δημάρχου

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός της ομάδας παρέλαβε το κύπελλο του πρωταθλητή από τα χέρια του δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζημμανουήλ, ο οποίος στη σύντομη τοποθέτηση του τόνισε ότι «είναι μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο της Θάσου. Προσωπικά είμαι πολύ συγκινημένος γιατί δίνω το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας. Εύχομαι καλή συνέχεια στη νέα κατηγορία και διαβεβαιώνω ότι ο δήμος θα είναι κοντά στην ομάδα σε ότι χρειαστεί».

Στη μεγάλη αυτή στιγμή, την Ένωση εκπροσώπησαν ο ταμίας του ΔΣ Τάσος Στεφανίδης, το μέλος Παναγιώτης Διακουμής καθώς και ο ειδικός γραμματέας Χρόνης Γαιτατζής.