Λάμψη πρωταθλητών στη φιέστα του ΑΟΚ [φωτογραφίες]

Το «καραβάκι» πήρε την κούπα του πρωταθλητή και το γιόρτασε στην πολύ καλά οργανωμένη γιορτή που ακολούθησε του φιλικού αγώνα με την Ξάνθη στο «Ανθή Καραγιάννη»

Με τον καλύτερο και πιο οργανωμένο τρόπο γιόρτασε ο ΑΟ Καβάλα την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, το βράδυ της Κυριακής (12/5) στο «Ανθή Καραγιάννη»! Σε μια άψογη φιέστα οι 3 αρχηγοί της ομάδας (Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Μπλιος) πήραν από τα χέρια του εκπροσώπου της ΕΠΟ Γιώργο Χατζησαρόγλου και του προέδρου της ΕΠΣΚ Μιχάλη Παπαδόπουλου, το κύπελλο του πρωταθλητή μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ξάνθη, που έληξε με 0-2! Στην εξέδρα που τοποθετήθηκε μπροστά από την κεντρική κερκίδα του γηπέδου, πέρασε το παρόν αλλά και το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου, μέσα από τις βραβεύσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών αλλά και την προβολή βίντεο.

Τίμησε την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ…

Η εκδήλωση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου, που με το γνωστό τραγούδι «The eye of the tiger» έδωσε τον πανηγυρικό τόνο, με τον παρουσιαστής της Μπάμπης Παναγιωτίδης εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής να τονίζει ότι «ότι η γιορτή αυτή οργανώθηκε για να χαρούν όλοι μαζί, ομάδα – διοίκηση – φίλαθλοι, την μεγάλη επιτυχία της ομάδας». Ακολούθως προβλήθηκε βίντεο με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ στη συνέχεια τιμήθηκε ο μεγάλος χορηγός του ΑΟΚ για τη φετινή χρονιάς η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, με τον εκπρόσωπο της να αναφέρει ότι «η εταιρία είναι πυλώνας της περιοχής και του αθλητισμού της». Την πλακέτα απένειμε ο δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα που επισήμανε ότι «η σημερινή είναι ημέρα χαράς για την Καβάλα». Σχολιάζοντας δε την προβολή του βίντεο με τις παλιές δόξες του ΑΟΚ είπε «εκείνη την εποχή η ομάδα μεγαλούργησε γιατί είχε παίκτες που ήταν ένας κι ένας και με πολύ καλό χαρακτήρα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα»!

… και τους Στέλιο Σφακιανάκη και Θοδωρή Ζαγοράκη

Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής ο ΑΟΚ τίμησε επίσης τον Στέλιο Σφακιανάκη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η βράβευση του πρώτου έγινε από τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο που τόνισε ότι «όλοι είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτήν την ομάδα και γι’ αυτά που πέτυχε», ενώ ο  πρώην ποδοσφαιριστής ευχήθηκε να διοργανωθεί και του χρόνου μια παρόμοια φιέστα για τη νέα άνοδο της ομάδας. Τον Θοδωρή Ζαγοράκη τίμησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, που όπως «τιμάω τον Ζαγοράκη ως πρώτος πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων του ΑΟΚ», ενώ ο ευρωβουλευτής επισήμανε ότι «είναι μεγάλη τιμή να σε βραβεύει η πόλη σου και η ομάδα απ’ την οποία αναδείχτηκες». Στην φιέστα του ΑΟΚ συμμετείχε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. κ. Στέφανος που ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι «η Καβάλα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδος ότι είναι δυνατή και αξίζει τα καλύτερα».

Όλη η ομάδα στην εξέδρα

Η φιέστα ολοκληρώθηκε με όλα τα μέλη της ομάδας του ΑΟΚ, από τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, το ιατρικό τημ, τους προπονητές και τους διοικούντες να ανεβαίνουν ένας – ένας στην εξέδρα και να χειροκροτούνται θερμά από τον κόσμο που παρέμεινε μέχρι το τέλος. Όλοι τους αποζημιώθηκαν και από τα εντυπωσιακά βεγγαλικά με τα οποία έκλεισε η εκδήλωση, με την υπόσχεση – προσδοκία του χρόνου να διοργανωθεί και πάλι για να γιορταστεί ακόμα μια άνοδος της ομάδα!