ΑΟ Καβάλα: Μετά την επιτυχία της φιέστας, ήρθαν οι ευχαριστίες…

Η διοικούσα επιτροπή ευχαρίστησε με ανακοίνωση της όλους όσους συμμετείχαν στην γιορτή της ομάδας, το βράδυ της Κυριακής

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η φίεστα που διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη», η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ ευχαρίστησε με ανακοίνωση της όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή της ομάδας, Το «καραβάκι» ξέφυγε επιτέλους από την κατηγορία που δεν της ταίριαζε καθόλου και επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες, με την συμπαράσταση του κόσμου αλλά και των χορηγών του.

Αναλυτικά: «Η διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Καβάλα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν στην χθεσινή φιέστα για την άνοδο στην FootballLeague. Ήταν μια εκδήλωση αντάξια της ιστορίας μας αλλά και της χαράς που επιτέλους η ομάδα μας ξέφυγε μετά από πολλά χρόνια από μια κατηγορία που δεν της ταιριάζει καθόλου και επιστρέφει και πάλι σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φιλάθλους που για άλλη μια φορά ήταν εκεί, τους χορηγούς-αρωγούς μας, τους φορείς του νομού μας γιατί όπως είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την ομάδα μεγάλη»!

Ο τυχερός αριθμός που προέκυψε από την Κυριακάτικη επαναληπτική κλήρωση και κερδίζει το Toyota Aygo είναι ο 6421.