ΑΟ Καβάλα: Αποχαιρετισμός με φιλική ήττα (3-0) από την Δόξα [Φωτογραφίες]

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δοκιμάστηκαν 3 νεαροί ποδοσφαιριστές

Με ήττα έκλεισε την παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους για την φετινή χρονιά η ομάδα της Καβάλας. Στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Ανθή Καραγιάννη» έχασε από την Δόξα Δράμας με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι από το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, οπότε και σημείωσαν όλα τα τέρματα τους. Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την φανέλα του ΑΟΚ δοκιμάστηκαν και 3 νεαροί ποδοσφαιριστές. Οι Εβρίτες Σωτηράκης και Φουτζιτζής καθώς και ο Πανάγου από την ΑΕΚ Καβάλας.

Τα γκολ της Δόξας Δράμας σημείωσαν ο Πευταυράκης στο 25’ με φάουλ – σέντρα που πέρασε απ’ όλους και αιφνιδίασε τον Δήμιζα, ο Κρούζ με πλασέ στην αντεπίθεση στο 27’, και Πατράλης στο 42’ όταν πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα της Καβάλας σε σουτ του Μάρτινς.

Ο ΑΟΚ απείλησε με τον Γεμιστό στο 13’, τον Βαλαβανόπουλο στο 55’ και τον Κέρθι με κεφαλιά στο 79ο λεπτό.

Οι συνθέσεις

Η Καβάλα ξεκίνησε με τους Δήμιζα, Ζέρη, Λυμπεράκη, Κασμερίδη, Σωτηράκη,  Ψάλτη, Γαβριηλίδη, Λίτσκα, Τσούτση, Γεμιστό και Μαρκόπουλο και στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπλιός, Θωμαίδης, Αδαμάκης, Κέρθι, Βαλαβανόπουλος, Τουμανίδης, Μαλαμίδης, Χατζηκυριάκου, Φουτζιτζής και Πανάγου.

Η Δόξα Δράμας παρατάχθηκε με τους Μένκα, Ρεβυθόπουλο, Πεταυράκη, Ρουγκάλα,  Φραγκούλη, Πατράλη, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Αυγενικού, Δούμτσιο και Κρουζ, και στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Λαμπίρης,  Σιώπης, Βοσνιάδης, Καψάλης, Ανδρέου, Παρασκευάς, Ρούτσης, Παπαϊωάννου και Κρητικός.