Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση: Συγχαίρει τον ΓΣΕ για την άνοδο, εύχεται παραμονή στην Energean Kavala BC

Ανακοίνωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Ανδρέα Καραγιώργη με αφορμή την εξασφάλιση της 2ης θέσης της ομάδας της Ελευθερούπολης

Τις πολλές δυνατότητες που έχει το άθλημα του μπάσκετ στην Καβάλα, επισημαίνει με ανακοίνωση του ο συνδυασμός Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση, με αφορμή την εξασφάλιση της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία του ΓΣ Ελευθερούπολης. Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζεται η ευχή να παραμείνει στην κατηγορία και η Energean Kavala BC, έτσι ώστε ο νομός Καβάλας να εκπροσωπείται από 2 ομάδες στην δεύτερη κατηγορία τού ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Ως πολίτες του νομού Καβάλας, βρισκόμαστε σήμερα στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση, να πανηγυρίσουμε μαζί με τους αγνούς φιλάθλους της, την άνοδο της ομάδος μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης (ΓΣΕ), στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ της Ελλάδος.

Ένα ιστορικό σωματείο, καταγράφει για πρώτη φορά άνοδο στην Α2 , δείχνοντας ότι με σκληρούς αγώνες και περισσή υπομονή, μπορεί κανείς να πετύχει πολλά. Η άνοδος της ομάδας τού ΓΣΕ, σηματοδοτεί τις πολλές δυνατότητες τού αθλήματος στον νομό μας.

Ευχόμαστε την ερχόμενη Τετάρτη, μετά και το παιχνίδι της Energean Kavala BC, ο νομός Καβάλας να εκπροσωπείται από 2 ομάδες στην δεύτερη κατηγορία τού ελληνικού μπάσκετ».