ΑΟ Καβάλα: Στην πρώτη συνεδρίαση της Football League

Το «καραβάκι» εκπροσωπήθηκε με τον αντιπρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Αντώνη Αντωνίου και τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη

Με τον αντιπρόεδρο της διοικούσας επιτροπής και του ερασιτέχνη Αντώνη Αντωνίου, καθώς και με τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος Παύλο Δερμιτζάκη, εκπροσωπήθηκε ο ΑΟ Καβάλα στο πρώτο ΔΣ της νέας Football League που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνεταιρισμού στην Αθήνα. Σ’ αυτή την πρώτη συνάντηση, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι και των 12 νέων μελών που προέρχονται από την Γ’ Εθνική (οι 8 πρωταθλητές και οι 4 δευτεραθλητές που προέκυψαν από τα μπαράζ).

Το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν, τι άλλο, το οικονομικό με όλους τους παραβρισκόμενους να εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα πρέπει να υπάρχουν εξασφαλισμένοι πόροι προκειμένου να καλυφθούν τα τεράστια έξοδα των συλλόγων, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις τους ανά την Ελλάδα. Οι ομάδες θεωρούν ότι τα έσοδα των 130.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε μία ετησίως είναι πολύ μικρά για την επιβίωσή τους στην κατηγορία. Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν το βασικό στην συνάντηση που αναμενόταν να έχουν οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία του ΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επανασύσταση της ΠΑΕ ΑΟΚ, με τους παράγοντες της ομάδας να έχουν περιθώριο ενός μηνός για να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Σε ότι αφορά την διοικητική δομή του νέου σχήματος, δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την διοίκηση που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και με τον Σωτήρη Δεληκάρη στο «τιμόνι»!