Τουρνουά Βόλεϊ Καθηγητών: «Μόνιμοι» πρωταθλητές το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας [Φωτογραφίες]

Μια διοργάνωση όπου κέρδισε η αγάπη και η συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ των συμμετεχόντων καθηγητών και καθηγητριών των 3 σχολείων

Tην Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα το 3ο τουρνουά βόλεϊ καθηγητών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας.
Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα καθηγητών του 4ου Γυμνασίου Καβάλας (Ζουμπουλάκειου), ουσιαστικά όμως νίκησε η αγάπη και η συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ των συμμετεχόντων καθηγητών και καθηγητριών των 3 σχολείων.


Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα παρακάτω.
(Ημιτελικοί)
Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα – Γυμνάσιο Ν. Περάμου 0 – 2 σετ
Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα – 4ο Γυμνάσιο Καβάλας 0 – 2 σετ.

(Τελικός)
4ο Γυμνάσιο Καβάλας – Γυμνάσιο Ν. Περάμου 2 – 1 σετ

Οι καθηγητές που συμμετείχαν στη νικήτρια ομάδα του 4ου Γυμνασίου ήταν οι εξής: Καράλης Γιάννης (αρχηγός), Κούσας Γιώργος, Ξανθόπουλος Παύλος (mvp), Καμπουρίδης Γιώργος (σταθερή αξία), Παπάζογλου Ευριπίδης (παρά την ηλικία του), Πυλαρινού Αναστασία, Δημητράκη Ελευθερία, Πούλιας Κώστας, Παπαδόπουλος Χρήστος και Καπριδάκη Μυρσίνη.

Άψογη η διοργάνωση από το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα και ιδιαίτερα της ψυχής του τουρνουά Διευθύντριας Κικής Αρσένη. Στο τέλος του αγώνα προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές πλούσια εδέσματα όπως νερά, αναψυκτικά, σνακς και γλυκά. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου -συν Θεώ- ίσως και με την συμμετοχή σχολείων από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.