Ο ΑΟΚ (ξανα)γίνεται ΠΑΕ

Γενική Συνέλευση στα μέσα Ιουνίου για την σύσταση της εταιρίας μετά την άνοδο της ομάδας στη Football League 

Μετά από 5 χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Καβάλα θα ξαναγίνει Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία! Η άνοδος στη Football League δημιουργεί την ανάγκη για την σύσταση της ΠΑΕ κι αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου, οπότε και προγραμματίζεται να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του ΑΟΚ! Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου με δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρεται ότι οι εργασίες της ΓΣ θα γίνουν στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Καβάλας στις 8 το βράδυ.

Στη ΓΣ συνέλευση θα γίνει λογοδοσία και απολογισμός του ΔΣ και τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού του συλλόγου σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου. Σε ότι αφορά την σύσταση της ΠΑΕ θα αναδειχθεί μια 5μελη επιτροπή για να προχωρήσει το θέμα, ενώ θα αποφασιστεί και το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη  του AO Καβάλα, όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50) την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019  και ώρα 20:00 προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

Θέματα

  1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Ονομασία της υπό σύστασης ΠΑΕ, Καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή & Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε.
  3. Τροποποίηση και εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Παρασκευή 14/6), στον ίδιο χώρο και ώρα 20.30.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο, στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνο πριν την έναρξη της (19:30 έως 20:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους».