Το παλιό «σπίτι» του Βρασίδα στη Νέα Πέραμο έγινε… καινούριο! [βίντεο-φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε το έργο τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο «παλαιό γήπεδο» της ομάδας στο κέντρο του οικισμού και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Μια ακόμη αθλητική εγκατάσταση στον Δήμο Παγγαίου αναβαθμίστηκε με την περάτωση σε ιδιαίτερα σύντομο χρόνο του έργου «ανακαίνισης» του προπονητηρίου του Βρασίδα στη Νέα Πέραμο. Το προπονητήριο, ή «παλαιό γήπεδο», όπως είναι γνωστό, έγινε… «καινούριο» για να υποδεχθεί τα Τμήματα Υποδομής της ομάδας σε ιδανικές, πλέον, συνθήκες προετοιμασίας.

Χρειάστηκαν τρία χρόνια προσπάθειας από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής για να υλοποιηθεί η υπόσχεση του Δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη ότι θα φροντίσει το γήπεδο το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση. Η λύση για την αναβάθμιση του γηπέδου του Βρασίδα ήρθε με τη γενναία χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Το έργο προϋπολογισμού 280.000 ευρώ προέβλεπε βασικά την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, ενώ επιπλέον τοποθετήθηκαν καινούριες εστίες (τέρματα) και εξωραΐστηκε ο περιβάλλοντας χώρος.

Η ανάδοχος εταιρία ΕΥΦΡΟΣΥΝΙΔΗΣ ΑΤΕ ολοκλήρωσε τις εργασίες μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και το έργο παραδόθηκε μόλις στον φορέα υλοποίησης που είναι ο Δήμος Παγγαίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το «νέο» -πλέον- γήπεδο του Βρασίδα

Εναέριες λήψεις και drone video: Ηλίας Τσαγκαλίδης