Energean Kavala BC: Ο Νίκος Πενταζίδης επιστρέφει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία με τον Καβαλιώτη τεχνικό – Ευχαριστίες και ευχές προς τον απερχόμενο Ανδρέα Καραπιπερίδη

Ο Νίκος Πενταζίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας για την θέση του προπονητή της Energean Kavala BC. Η συνεργασία του συλλόγου με τον Ανδρέα Καραπιπερίδη, ύστερα και από τον υποβιβασμό από την Α2 Εθνική κατηγορία δεν θα συνεχιστεί και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να εμπιστευτεί το ανδρικό τμήμα σ’ έναν προπονητή που έχει αναδειχτεί από τα σπλάχνα της ομάδας και την υπηρέτησε με επιτυχία τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Πενταζίδης είχε αντικαταστήσει τον Ηλία Μωσαίδη, τον Φεβρουάριο του 2017, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας που και τότε προσπαθούσε να εξασφαλίσει την σωτηρία από την Α2 (σ. σ. χάθηκε με άδικο τρόπο από τους Μαχητές Πεύκων) και στη συνέχεια ανέλαβε το εφηβικό τμήμα, με μεγάλες επιτυχίες.

Η διοίκηση της Ένωσης με ανακοίνωση της τον καλωσορίζει στο ανδρικό τμήμα και παράλληλα ευχαριστεί τον Ανδρέα Καραπιπερίδη για τη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εnergean Kavala BC, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Νίκος Πενταζίδης αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή για την νέα αγωνιστική Περίοδο 2019-20. Καλωσορίζουμε τον Νίκο Πενταζίδη στην ανδρική μας ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ανδρέα Καραπιπερίδη για την διετή συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».