Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης στα «κυανέρθρα»

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του 21χρονου Καβαλιώτη ακραίου αμυντικού στον Πανιώνιο

Ήταν γνωστό ήδη από τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ότι ο Οδυσσέας Λυμπεράκης ήταν έτοιμος να κάνει το άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Super League. Άλλωστε η άκρως επιτυχημένη παρουσία του σ’ αυτά τα δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα του ΑΟΚ τον έβαλε για τα καλά στη λίστα με τους εξελίξιμους παίκτες σε όλη την Ελλάδα. Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε έντονα για το 21χρονο Καβαλιώτη αμυντικό ήταν ο Πανιώνιος, ο οποίος μάλιστα εδώ και αρκετές εβδομάδες είχε διαρρεύσει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Η μεταγραφή αυτή ολοκληρώθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) οπότε και υπογράφηκε το επαγγελματικό του συμβόλαιο, που είναι και το πρώτο στην καριέρα του. Ο Λυμπεράκης, που αρχικά προορίζεται ως εναλλακτική λύση στη θέση του αριστερού μπακ πίσω από τον Σαραμαντά, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για τη μεταγραφή αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Λυμπεράκη. Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι γεννημένος στις 05 Μαΐου του 1998 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό Αμισιανών, συνέχισε στην ΑΕ Καβάλας από την οποία πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Καβάλας ο οποίος ήταν και ο τελευταίος του σταθμός πριν αποκτηθεί από την ομάδας μας»