Γήπεδο Ελευθερούπολης: Απέκτησε ταρτάν για τον στίβο!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του και από την Δευτέρα θα παραδοθεί προς χρήση στους αθλητές

Είναι πλέον γεγονός! Το «Ανθή Καραγιάννη» στην Καβάλα δεν θα είναι πλέον το μοναδικό στάδιο στο Νομό που διαθέτει ταρτάν για αγώνες στίβου! Το δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης θα διαθέτει και επίσημα τις επόμενες ημέρες ταρτάν για να μπορεί η νεολαία του δήμου Παγγαίου να προπονείται σε σύγχρονες υποδομές. Οι εργασίες για την τοποθέτηση του, που ήταν υπόσχεση της δημοτικής αρχής του τόπου, ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, την Παρασκευή (14/6) θα γίνει η διαγράμμιση, κάτι που σημαίνει ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο χώρος θα είναι έτοιμος προς χρήση από τους αθλητές!

Σε επόμενο στάδιο θα γίνει η τοποθέτηση του ταρτάν περιμετρικά του κεντρικού γηπέδου και στα σκάμματα για τα άλματα και έτσι το δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης θα γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Το κλειστό γυμναστήριο

Υπενθυμίζεται ότι στο χώρο βρίσκεται και το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, όπου λόγω της ανόδου του ΓΣΕ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα γίνουν αρκετές αναβαθμίσεις με κυριότερη την τοποθέτηση κερκίδων πίσω από τις δύο μπασκέτες προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα του κλειστού και να φτάσει στους 1000 θεατές. Στον δήμο Παγγαίου ήδη νοιώθουν την πίεση της ομάδας και των φιλάθλων της για περαιτέρω αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, δεδομένου ότι οι φιλοδοξίες του ΓΣΕ δεν περιορίζονται μόνο στην Α2. Η ομάδα αρχικά θέλει να εδραιωθεί στην κατηγορία και απ’ εκεί και πέρα να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά! Για να γίνει αυτό όμως, στην έδρα της θα πρέπει να γίνουν δραστικές παρεμβάσεις που ήδη τις ζητούν οι φίλοι του συλλόγου…