Εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ο Χάρης Παλτόγλου

Ο κάτοχος 6 DAN προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε στην επιτροπή στις προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και DAN στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης

Για ακόμα μια χρονιά, ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Παλτόγλου Χάρης 6 DAN, έχει την τιμή να προσκληθεί ως εξεταστής στις προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και DAN που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, στις 23 Ιουνίου 2019, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Οι εξετάσεις αυτές διοργανώνονται δύο φορές τον χρόνο υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας και έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές αθλητές από αναγνωρισμένα σωματεία. Το πρόγραμμα των εξετάσεων περιλαμβάνει: δοκιμασίες στα πούμσε, σε τεχνικές αυτοάμυνες αντιπάλου, σε τεχνικές ρίψεων, σε τεχνικές αγώνα, στην θεωρία και σε θραύσεις ξύλων.

Η κατάκτηση της μαύρης ζώνης αποτελεί ορόσημο για την πορεία ενός αθλητή και επισφραγίζει μια πορεία προσπαθειών 5 ετών. Ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία και επισημαίνει ότι το Ταεκβοντό δεν σταματά με την κατάκτηση της μαύρης ζώνης αντιθέτως τότε είναι στιγμή που αυτό ξεκινά.