Αστέρας (Παίδες): Έκλεισε εισιτήριο για το Μέτσοβο από την προτελευταία αγωνιστική

Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη προκρίθηκε αήττητη στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος

Δεν χρειάζεται να περιμένει την τελευταία αγωνιστική της β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος η ομάδα παίδων του Αστέρα Καβάλας, για να αρχίσει τις ετοιμασίες για την παρουσία του στους μεγάλους τελικούς της διοργάνωσης που φέτος θα γίνουν στο Μέτσοβο! Ήδη από την προτελευταία αγωνιστική της φάσης της Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώθηκαν οι πρωταθλητές των Ενώσεων της Βορείου Ελλάδος, εξασφάλισε την πρόκριση της, ύστερα από την άπταιστη διαδρομή που είχε από το Σάββατο, οπότε και άρχισαν οι αγώνες.

Τα πιτσιρίκια του Στάθη Καμαράκη δεν συνάντησαν καμία δυσκολία να επικρατήσουν της Αριδαίας, στην 4η αγωνιστική, με 75-43. Έκαναν το 4 στα 4 και σε συνδυασμό με την ήττα της Λάρισας (που βρισκόταν στην 2η θέση) από τη Νικόπολη (82-65), καθιστούν τον αγώνα με τον Κεραυνό Λάρισας μια τυπική διαδικασία!

Ο Αστέρας απέδειξε ότι είναι η καλύτερη, και με διαφορά, ομάδα του τουρνουά της Θεσσαλονίκης και ήδη κάνει τα πλάνα του για τους τελικούς που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Μέτσοβο, όπου τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι καλύτεροι της Ελλάδας,

Ο Αστέρας ξεκίνησε την παρουσία του στην Β’ φάση κερδίζοντας το Σάββατο (15/6) τη Νικόπολη Πρέβεζας με 72-41. Την επομένη ημέρα (Κυριακή 16/6) επικράτησε των Διόσκουρων Κοζάνης με 61-56 και την Δευτέρα (17/8) των Ν. Μουδανιών Χαλκδικής με 55-42. Στην προτελευταία αγωνιστική έκανε περίπατο με την Αριδαία και την Τετάρτη (19/6) στις 13.00 θα κοντραριστεί με τον Κένταυρο Λάρισας.