Αστέρας Καβάλας: Ζωντανά – διαδικτυακά οι αγώνες στο Μέτσοβο

Όλοι οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων θα μεταδοθούν από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube – Το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας

Οι φίλοι του μπάσκετ και ειδικότερα της ομάδας παίδων του Αστέρα Καβάλας, που κέρδισε με το σπαθί της την πρόκριση στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Μέτσοβο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους μεγάλες αγώνες ζωντανά από το διαδίκτυο. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, ενώ θα καλύπτονται και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Η τελική φάση του 46ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων θα αρχίσει το Σάββατο 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 του μηνός με τη συμμετοχή των Προμηθέα, Πανιωνίου, ΔΕΚΑ, Καλύμνου, Περιστερίου και φυσικά του Αστέρα.

Το πρόγραμμα των αγώνων ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ομοσπονδία. Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική το Περιστέρι (Σάββατο 22/6 στις 20.00), την 2η  τον Πανιώνιο (Κυριακή 23/6 στις 20.00), την 3η την ΔΕΚΑ (Δευτέρα 24/6 στις 17.00), την 4η τον Προμηθέα (Τρίτη 25/6 στις 16.00) και την 5η αγωνιστική την Κάλυμνο (Τετάρτη 26/6 στις 12.00).