ΓΣ Ελευθερούπολης: Αποχαιρέτησε Απαζίδη, Ιωάννου και Βοϊβατόπουλο

Οι τρεις παίκτες που δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία και η διοίκηση έχει μόνο καλά λόγια γι' αυτούς

Τρεις παίκτες που συνέβαλαν σημαντικά στην εκπληκτική πορεία του συλλόγου, που μέσα σε 3 χρόνια ανέβηκε από την τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Α2 Εθνική κατηγορία, αποχαιρέτησε ο ΓΣ Ελευθερούπολης. Σ’ αυτή τη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί, και θα έχει στόχο στην παρθενική παρουσία της στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα, να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, δεν θα συμμετέχουν ο έμπειρος σέντερ Χάρης Βοϊβατόπουλος, ο επίσης έμπειρος πλέι μέικερ Φώτης Ιώαννου, αλλά και ένα από τα παιδιά που αναδείχτηκε από τα σπλάχνα του συλλόγου ο Στέλιος Απαζίδης.

Ανοιχτή η πόρτα του ΓΣΕ για τον Στέλιο Απαζίδη

Σε ότι αφορά τον Στέλιο Απαζίδη, ο αποχωρισμός είναι δύσκολος, ωστόσο απαραίτητος μιας ο νεαρός αθλητής αναγκάζεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, και να μεταγραφεί στη ΧΑΝΘ, λόγω σπουδών. Η ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει: «Ο Στέλιος Απαζίδης λόγω σπουδών συνεχίζει στη ΧΑΝΘ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Στέλιο. Η πόρτα του ΓΣΕ θα είναι ανά πάσα στιγμή ανοιχτή γι` αυτόν. Η πορεία του στο σύλλογο μας από μικρό παιδί ήταν εξαιρετική με αποκορύφωμα την παρουσία της εφηβικής μας ομάδας στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2018. Εκεί μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Στέλιο σ` ευχαριστούμε».

Στέλιος Απαζίδης: «Παράξενο συναίσθημα να αφήνεις την «οικογένεια σου»…»

Από τη μεριά του ο ίδιος ο Στέλιος Απαζίδης με επιστολή του προς την ομάδα, που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του ΓΣΕ στο fb, μιλάει για το παράξενο συναίσθημα να αφήνει κάποιος την αθλητική του «οικογένεια». Αναλυτικά: «Είναι σίγουρα παράξενο και πρωτόγνωρο συναίσθημα να αφήνεις το αθλητικό σου… σπίτι και την «οικογένειά σου» μετά από 12 χρόνια, γεμάτα με υπέροχες στιγμές που θα σε συνοδεύουν σε όλη σου την ζωή.

Αισθάνομαι χαρούμενος και ευλογημένος για όσα έζησα, μόλις έως τα 19 μου χρόνια, ως μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας, ιδίως τα τελευταία 3 χρόνια με τις διαδοχικές ανόδους, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία την φετινή χρονιά, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Εκπαιδευτικοί λόγοι με υποχρεώνουν να παραμείνω στην Θεσσαλονίκη και ως εκ τούτου πρέπει να αφήσω την αγαπημένη μου ομάδα να πορευτεί χωρίς εμένα, αλλά ταυτόχρονα, αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχής που εντάσσομαι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη και ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Κυριάκο Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια και με εξέλιξε ως αθλητή σε υψηλότερο επίπεδο και του εύχομαι τα καλύτερα για την νέα χρονιά.

Τον μοναδικό Βασίλη Μουλλάκη για όσα έχει κάνει για εμένα σε όλα τα επίπεδα. Τον προπονητή Κώστα Λογοθέτη και τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Αλέξη Βασιλειάδη για όσα μου πρόσφεραν σε αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας.

Ευχαριστώ, τέλος, τους συμπαίκτες μου για όλη αυτήν την υπέροχη χρονιά και όσα μοιραστήκαμε μαζί. Τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και να έχουν μία ακόμη υπέροχη χρονιά του χρόνου, όπου και αν βρίσκονται. Καλό καλοκαίρι, με υγεία σε όλους. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία του χρόνου στην Α2».

Χάρη σε ευχαριστούμε

Για τον Χάρη Βοϊβατόπουλο, που μετά από 11 χρόνια επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και θα αγωνιστεί στο Λεύκιππο Ξάνθης, η διοίκηση του ΓΣΕ τονίζει ότι συνέδεσε το όνομα του με τις 3 συνεχόμενες ανόδους της ομάδας. «Ο Χάρης Βοΐβατόπουλος συνεχίζει το μπασκετικό του ταξίδι στον Λεύκιππο Ξάνθης. Είμαστε υποχρεωμένοι να τον ευχαριστήσουμε για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο μας. Συνέδεσε το όνομα του με τρείς συνεχόμενους ανόδους. Θα παραμείνει για πάντα μέλος της οικογενείας μας. Χάρη καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια».

Καλή επιτυχία Φώτη

Τέλος για τον αθλητή που αγωνίστηκε στα δύο τελευταία χρόνια στην Ελευθερούπολη, τον Φώτη Ιωάννου, οι παράγοντες της ομάδας αναφέρουν. «Ευχαριστούμε τον Φώτη Ιωάννου για τη διετή προσφορά του στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Τάσος Πατσίδης στο γραφείο τύπου

Ο ΓΣΕ δεν οργανώνεται όμως μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο διοικητικό – επικοινωνιακό. Γι’ αυτό το λόγο ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον δημοσιογράφο Τάσο Πατσίδη, που θα αναλάβει το γραφείο τύπου του συλλόγου. Αναλυτικά: «Ανακοινώνουμε τη συνεργασία με τον Τάσο Πατσίδη που τη σεζόν 2019-2020 θα είναι ο υπεύθυνος γραφείου τύπου και επικοινωνίας του συλλόγου μας στην προσπάθεια για διάκριση στην Α2. Τάσο καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΓΣΕ».