ΑΟ Αμυγδαλεώνα: Έκπληξη με τον Τσέντομιρ Ίλιτς

Ο 31χρονος προπονητής, γιος του γνωστού στην Καβάλα προπονητή μπάσκετ Μπράνιμιρ (Μπάκι) Ίλιτς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βολεϊ

Έκπληξη πρώτου μεγέθους αποτέλεσε η επιλογή της διοίκησης του ΑΟ Αμυγδαλεώνα για την θέση του προπονητή της ομάδας, μετά την φυγή του Δημήτρη Μπαλασά, που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Καβάλα. Ο 31χρονος Τσέντομιρ Ίλιτς θα είναι αυτός που οδηγήσει την ομάδα και τα τμήματα υποδομής απ’ εδώ και πέρα, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κόνσουλα. Πρόκειται για τον γιο του πολύ γνωστού στην Καβάλα προπονητή μπάσκετ Μπράνιμιρ (Μπάκι) Ίλιτς, ο οποίος πέρσι αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής του βόλεϊ και να ξεκινήσει την προπονητική στο πλευρό του Σέρτζιο Στάνκου στον ΠΑΟΚ. Ο Ίλιτς αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας το 2009 στα Νέα Μουδανία και συνέχισε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου, Άρη και ΑΕΚ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κο Cedomir Ilic ο οποίος από σήμερα έχει την ευθύνη των αγωνιστικών μας τμημάτων σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κόνσουλα.

Ο Cedomir (με μεγάλη καριέρα ως παίκτης σε πολλές ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας) την χρονιά που μας πέρασε διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Κυπελλούχο Ελλάδας ΠΑΟΚ. Καλώς ήρθες Cedar».