ΓΣ Ελευθερούπολης: Παραμένει στο ρόστερ ο Καραγιώργος

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα νέων ανδρών θα συνεχίσει για 2η χρονιά στην ομάδα που θα κάνει το ντεμπούτο της στην Α2

Οι εκκρεμείς υποθέσεις αναφορικά με το περσινό ρόστερ της ομάδας, κλείνουν σιγά – σιγά στον Γυμναστικό Σύλλογο της Ελευθερούπολης, ετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Παίκτες ανανεώνουν την συνεργασία τους και κάποιοι άλλοι αποχαιρετούν την Ελευθερούπολη. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσεται και επίσημα πλέον ο Παναγιώτης Καραγιώργος, που είχε μια εξαιρετική χρονιά πέρσι με τον ΓΣΕ και θα συνεχίσει και την επόμενη. Η συνεργασία με το νεαρό αθλητή που επιλέχτηκε και στην Εθνική ομάδα νέων ανδρών, έγινε γνωστή με την ανακοίνωση της ομάδας που αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε την παραμονή στο ρόστερ για τη σεζόν 2019-2020 του διεθνή με την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών Παναγιώτη Καραγιώργου. Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά. Στο πρωτάθλημα που πέρασε θεωρήθηκε από τους καλύτερους ανερχόμενους παίκτες της Β` Εθνικής. Καλή δύναμη Παναγιώτη».

Ο Κωνσταντάρας με την  Εθνική Κωφών στο Παγκόσμιο

Εν τω μεταξύ, ο καλαθοσφαιριστής του ΓΣΕ Δαμιανός Κωνσταντάρας συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κωφών που μπαίνει στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αύριο Πέμπτη στην πόλη Λούμπλιν της Πολωνίας. Η διοργάνωση θα κρατήσει μέχρι τις 7 Ιουλίου. Η Εθνική, η οποία ιδρύθηκε το 1991 συγκαταλέγεται στις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος χάρης τις διακρίσεις της. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει 6 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά, Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προπονητές της είναι οι: Θοδωρής Αλμπάνης και Γιώργος Καλαφατάκης. Την αποστολή αποτελούν οι: Πεταλάς, Απτόσογλου, Μίλιος, Γιαννόπουλος, Σταυρακόπουλος, Τασιούλης, Γρίλλης, Στρέκλας, Γκανάτσας, Ντικούδης, Ερηνάκης, Κωνσταντάρας, Βαγιόπουλος, Ντερτιλής, Τσαγκαρούλης, Τετώρος και Παπαδημητρίου. Ο Χάρης Γιαννόπουλος εκτελεί και χρέη τιμ μάνατζερ, ενώ ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος είναι γυμναστής.