Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Ανοιχτό καλοκαιρινό Basketball Camp διάρκειας 25 ημερών!

Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 9 ως 18 ετών, ακόμα κι αν δεν ανήκουν στη δύναμη του συλλόγου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και αιτήσεις των αθλητριών και αθλητριών της και των γονέων τους, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι φέτος για πρώτη φορά, διοργανώνει και καθιερώνει Ανοιχτό Καλοκαιρινό Basketball Camp μεγάλης διάρκειας (25 ημερών) το οποίο θα διαρκέσει από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

Προσηλωμένοι στην διαρκή εξέλιξη της Ακαδημίας και μετά την πολύ μεγάλη θετική ανταπόκριση που είχε κατά την διάρκεια της περιόδου το προπονητικό πρόγραμμα και οι αγωνιστικές εκδηλώσεις των τμημάτων, στην Ένωση συνεχίζουν την προσπάθεια με το θεματικό καλοκαιρινό πρόγραμμα με σκοπό την περαιτέρω ατομική βελτίωση των αθλητών μας.

Οι αθλητές θα διδαχθούν τα βασικά του αθλήματος και την μηχανική του σουτ, ενώ παράλληλα θα μετάσχουν σε προπονήσεις φυσικής ενδυνάμωσης σε πρόγραμμα που έχει εκπονήσει το προπονητικό Τeam σε συνεργασία με τον υπεύθυνο γυμναστή της ομάδας! Όπως πάντα η αθλητική ψυχολογία θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος !

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Camp, που είναι ανοιχτό και για παιδιά εκτός συλλόγου, ηλικίας από 9 έως 18 ετών, θα γίνονται στα γραφεία της ομάδας: ΔΑΚ Καλαμίτσας τηλ. 2510232422 και στο 6932468511 Βασίλης Σαρόγλου.