Ορφέας Ελευθερούπολης: Αποχώρησαν 5, ανανέωσαν 5, αποκτήθηκε ένας…

Έντονη δραστηριότητα αναφορικά με την διαμόρφωση του ρόστερ στον ιστορικό σύλλογο της Α’ ΕΠΣΚ

Μπαράζ επίσημων ανακοινώσεων σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες στον Ορφέα Ελευθερούπολης αναφορικά με το έμψυχο υλικό της ομάδας και την προετοιμασία της εν όψει της παρουσίας της στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Η ομάδα μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης υπό τον Χρυσόστομο Μανωλαρά και την απόφαση για συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Παντελή Στυλιανού, προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, λύνοντας την συνεργασία με 5 ποδοσφαιριστές, ανανεώνοντας με 5, ενώ έκανε γνωστή και την πρώτη της μεταγραφική κίνηση.

Αυτοί που έφυγαν…

Σε ότι αφορά τους παίκτες που αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο της Ελευθερούπολης στο δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρονται 5 παίκτες. Συγκεκριμένα τονίζονται τα εξής: «Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές: Μάριο Ντομί, Διονύση Ευστρατίου, Βαγγέλη Παγκάκη, Γιώργο Τουρασανίδη, Στάθη Μιχαηλίδη. Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».

Αυτοί που παρέμειναν…

Αναφορικά με τους παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας, είναι επίσης 5. Η ανακοίνωση αναφέρει «ανακοινώνουμε ότι συνεχίζουν στο ρόστερ του Ορφέα και τη σεζόν 2019-2020 οι ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Γιαλαμής, Γιώργος Καπνόπουλος, Σταύρος Παπουτσής, Ηλίας Ζαρωτιάδης, Τέλης Βακιρτζής. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους».

Μπάμπης Προβατίδης μετά από 14 χρόνια…

Παράλληλα με τις ανακοινώσεις αποχώρησης και ανανέωσης, στον Ορφέα έκαναν γνωστή και την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση. Απέκτησαν έναν εμπειρότατο και ικανότατο ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε στην Ελευθερούπολη, πριν από 14 χρόνια, όταν ξεκινούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Πρόκειται για τον Μπάμπη Προβατίδη, που πέρσι αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΚ με τον Βρασίδα Ν. Περάμου. Η ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη αναφέρει: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μπάμπη Προβατίδη. Πέρσι αγωνίστηκε στον Βρασίδα Νέας Περάμου και πριν στην ΑΕΚ Καβάλας. Επιστρέφει στον Ορφέα μετά από 14 χρόνια. Ήταν μέλος της ομάδας μας την περίοδο 2005-2006 στη Δ’ Εθνική και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Ξάνθη αφού βέβαια ήταν δανεικός στον Ορφέα από το Βυζάντιο. Μπάμπη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ορφέα. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

Μπ. Προβατίδης: «Και πάλι εδώ…»

Σχολιάζοντας την επιστροφή του στην ομάδα της Ελευθερούπολης μετά από 14 χρόνια, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε τα εξής: «Μετά από 14 χρόνια κ πάλι εδώ! Τότε ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα γιατί μου έδωσε το σκαλί να ανέβω Α’ Εθνική. Τώρα θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που αρμόζει να είναι για την ιστορία της. Οι απαιτήσεις τεράστιες. Τα κεφάλια μέσα. Δουλειά, υπομονή και επιμονή. Καλή αρχή, καλή δύναμη με υγεία πάνω απ’ όλα»!