Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Νέος πρόεδρος ο Θόδωρος Μήτρας

Μετά την παραίτηση του Γιάννη Προμούσα, θα είναι ο 4ος κατά σειρά πρόεδρος της ΛΦΚ

Αλλαγή «φρουράς» στην προεδρία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, μετά την απόφαση του Γιάννη Προμούσα να παραιτηθεί από την θέση του, αλλά να παραμείνει στο ΔΣ ως μέλος. Αντικαταστάτης του θα είναι το πρώην μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ Θόδωρος Μήτρας ο οποίος θα είναι ο 4ος πρόεδρος της ΛΦΚ μετά τους Γιάννη Κανάκη, Μιχάλη Σωτηρόπουλο, και Γιάννη Προμούσα!

Η ανακοίνωση της ΛΦΚ που εκδόθηκε μετά την συνεδρίαση της 30ης Ιουνίου αναφέρει τα εξής: Μετά την παραίτηση του Γιάννη Προμούσα από την προεδρία του συλλόγου, συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας με θέμα την αλλαγή προεδρείου. Κατόπιν ψηφοφορίας εκλέχθηκαν:
Πρόεδρος: Μήτρας Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος: Βουρβουτσιώτης Απόστολος
Γεν.γραμματέας: Παλληκαράς Ευάγγελος
Ταμίας: Γιαννέρης Αθανάσιος
Μέλη: Βακιρτζής Βασίλειος, Βιτανόπουλος Αβραάμ, Λέκκος Ματθαίος, Λεονταράκης Δημήτριος, Λουπέλης Γεώργιος, Προμούσας Ιωάννης, Σωτηρόπουλος Μιχαήλ.

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 6ο Kavala Night City Run

Εν τω μεταξύ μια από τις ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει, με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, η Λέσχη Φιλάθλων της Καβάλας είναι ο νυχτερινός αγώνας δρόμου στην πόλη της Καβάλας, το γνωστό σε όλους Kavala Night City Run. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής οι δηλώσεις συμμετοχής για το 6ο Kavala Night City Run ξεκίνησαν στο site της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, με ώρα εκκίνησης τις 20.30 για τον αγώνα 10 χιλιομέτρων και τις 20.40 για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων. Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ανέρχεται στα 10 €. Η καταβολή του ποσού έχει τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης προς το σωματείο της Λέσχης Φιλάθλων, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα του αγώνα.  Το υπόλοιπο ποσό που θα συγκεντρωθεί,  θα διατεθεί αυτούσιο σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα πριν την 28η Σεπτεμβρίου.