ΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Ντίτσα και Μαραθοκαμπίτου οι πρώτες μεταγραφές

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας με δύο αθλήτριες που πέρσι αγωνίστηκαν στη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Δύο αθλήτριες που γνωρίζουν πολύ καλά την Α2 Εθνική κατηγορία αποτελούν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Καβάλας, που θα συμμετέχει και την επόμενη χρονιά στη δεύτερη τη τάξη Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για την ύψους 1,80 ακραία Σοφία Μαραθοκαμπίτου και την ύψους 1.81 κεντρική Στέλλα Ντίτσα. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα ήταν συμπαίκτριες την περσινή χρονιά στη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Η πρώτη προερχόταν από την Αναγέννηση Σάμου και η δεύτερη από τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Στην απόκτηση δυο ακόμη παικτριών προχώρησε η ομάδα μας τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα στην οικογένεια του ΑΟΚ ανήκουν πλέον, η 20χρονη κεντρική, Στέλλα Ντίτσα και η 19χρονη ακραία, Σοφία Μαραθοκαμπίτου. Πέρσι, αμφότερες αγωνίζονταν με την φανέλα της Νίκης Αλεξανδρούπολης. Στέλλα και Σοφία καλώς ήρθατε στην οικογένεια του ΑΟΚ».

Δείπνο «Στου Σαρρή» από το Γιάννη Σαρρή

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες ημέρες στην ταβέρνα «Στου Σαρρή» στη Νέα Ηρακλείτσα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Γιάννης Σαρρής παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης του ΑΟ Καβάλα. Το παρών έδωσαν η μεγάλη πλειοψηφία των κοριτσιών που αποτέλεσαν την περσινή γυναικεία ομάδα, το προπονητικό επιτελείο καθώς και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ευχαριστεί τον Γιάννη για την όμορφη βραδιά που τους χάρισε και για την διαρκή στήριξη στην ομάδα καθώς και το ευγενέστατο και πάντα πρόθυμο προσωπικό του για την άψογη εξυπηρέτηση.