Energean Kavala BC: Αποκτήθηκε και ο Αδαμόπουλος, επιστρέφει ο Αθανασιάδης

«Ψηλώνει» ακόμα περισσότερο η ομάδα της Καβάλας με την απόκτηση του έμπειρου σέντερ – Ενισχύεται το Καβαλιώτικο στοιχείο με την παρουσία του ικανότατου ποιντ γκαρντ

Όπως άλλωστε αναμενόταν η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Νταλού, προχώρησε στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με έναν ακόμα σέντερ φορ με τον οποίο τα είχε βρει σε όλα το τελευταίο διάστημα. Το νέο πρόσωπο στο κλειστό της Καλαμίτσας θα είναι 27χρονος ο Γεράσιμος Αδαμόπουλος, ο οποίος τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε με επιτυχία στο Μεσολόγγι με το οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α2, την μια χρονιά, και την είσοδο στα πλέι οφ, την επόμενη.

Απ’ εκεί και πέρα το Καβαλιώτικο στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας θα ενισχυθεί περαιτέρω με την επιστροφή του Δημήτρη Αθανασιάδη, πέρα από τους Ιάσωνα Παντόπουλο και Πέτρου Σαββίδη. Ο έμπειρος γκαρντ είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας πρόπερσι, επίσης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πέρσι αποχώρησε για να επιστρέψει στον Αστέρα.

Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνουν την επιστροφή στην Energean Kavala BC των Καβαλιωτών Καλαθοσφαιριστών: Αθανασιάδη Δημήτρη, Παντόπουλου Ιάσωνα και Σαββίδη Πέτρου.

Επίσης ανακοινώνεται η απόκτηση των δύο νέων ταλαντούχων σέντερ, Αδαμόπουλου Γεράσιμου και Νταλού Δημήτρη.

Ο 27χρονος Γεράσιμος Αδαμόπουλος, σέντερ ύψους 2.04 αγωνίστηκε: 2005-2013 Απολλωνιάδα, 2013-2015 Έσπερος ΑΟΠΑ, 2015-2016 Ήφαιστος / Αχιλλέας (Γ’ Εθνική), 2016-2017 Γλαύκος (Γ’ Εθνική).

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Χαριλάου Τρικούπη, με τον οποίο πανηγύρισε αρχικά την άνοδο στην Α2 και εν συνεχεία τη συμμετοχή της ομάδας στα playoffs της κατηγορίας.

Ο 24χρονος Δημήτρης Νταλός, σέντερ ύψους 2.05μ. ξεκίνησε την καριέρα του στον Σπάρτακο Λάρισας. Την σεζόν 2015-16 πήρε μεταγραφή και φόρεσε την φανέλα του ΓΣ Λάρισας. Από το 2016 μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ερμή Αγιάς.

Καλωσορίζουμε όλους τους καλαθοσφαιριστές μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την Energean Kavala BC στην φετινή αγωνιστική Περίοδο»!