Δόξα Αμυγδαλεώνα: Έφτασε στα 185 εισιτήρια διαρκείας και συνεχίζει…

Ρεκόρ στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου  

Το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η Δόξα Αμυγδαλεώνα με την επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στην κατηγορία των μεγάλων του τοπικού ποδοσφαίρου, συνοδεύεται και από ορισμένα πρωτόγνωρα ρεκόρ στην 72χρονη ιστορία της. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, ακόμα και όταν βρέθηκε να αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική κατηγορία, δεν είχε καταφέρει να διαθέσει 185 εισιτήρια διαρκείας, δείγμα της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα από την διοίκηση, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει τις εμπιστοσύνης τόσο των φίλων του συλλόγου στον Αμυγδαλεώνα, όσο και των επιχειρήσεων της περιοχής. Οι διαφημίσεις στο «σπίτι» της Δόξας θα είναι πολλές και είναι σίγουρο ότι θα συμβάλουν σε σημαντικό βαθμό στην κάλυψη του προϋπολογισμού της χρονιάς, σ’ ένα πρωτάθλημα όπου η ομάδα θέλει πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία. Το «μείγμα» της ενδεκάδας θα αποτελείται από τις αρκετές μεταγραφές που έχουν γίνουν, ορισμένες από τις οποίες προκάλεσαν αίσθηση, αλλά και από παιδιά του χωριού αφού στην διοίκηση θέλουν να αξιοποιήσουν τα ταλέντα του συλλόγου.

«185 ευχαριστώ…»

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, η διάθεση των οποίων έχει αρχίσει εδώ και 1,5 μήνα, στην διοίκηση της Δόξας δεν κρύβουν την ικανοποίηση της για το… ρεκόρ που σημείωσαν, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι ο τελικός αριθμός θα είναι μεγαλύτερος. Με την ευκαιρία της διάθεσης των 185 διαρκείας όμως, ο ΓΠΣ Δόξα Αμυγδαλεώνα εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «185… Ευχαριστώ», όπου ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεωνα επιθυμεί να ευχαριστήσει τους πολυάριθμους οπαδούς της ομάδας και τους δεκάδες φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για την αμέριστη συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκριση τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την αρχή της φετινής χρονιάς, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό αγωνιστικό τμήμα και να βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό οι γηπεδικες της εγκαταστάσεις. Μέχρι στιγμής, για την περίοδο 2019-2020, διατέθηκαν 185(!) εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην 72χρονη ιστορία του σωματείου μας! Η Δόξα είσαι εσύ!»

Ο Γιάννης Ηλιάδης επέστρεψε στο «σπίτι» του

Στο μεταγραφικό μέτωπο η Δόξα ανακοίνωσε στο τέλος της εβδομάδας την απόκτηση του Γιάννη Ηλιάδη, που επέστρεψε στο σύλλογο μετά από δύο χρόνια στον ΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Δόξα Αμυγδαλεώνα υποδέχεται μετά την παρέλευση 2 ετών τον Γιάννη Ηλιάδη! Ο 19 χρόνος επιθετικός (28/3/2000), ήταν μέλος των ακαδημιών της Δόξας και βασικό στέλεχος της ανδρικής μας ομάδας πριν μετεγγραφεί στον ΑΟΚ, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Γιάννη, καλώς ήρθες στο… «σπίτι» σου»!

Με την απόκτηση του Ηλιάδη, έκλεισε σ’ ένα μεγάλο ποσοστό ο μεταγραφικός κύκλος της ομάδας και όπως έγινε γνωστό σε λίγες ημέρες, κατόπιν σχετικής φωτογράφησης, θα παρουσιαστεί η πρώτη φανέλα της Δόξας Αμυγδαλεώνα!