Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Η Σοφία Κελεμένη στην Εθνική Κορασίδων

Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-16

Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε με την Εθνική ομάδα παγκορασίδων, στο τουρνουά Φιλίας που πραγματοποιήθηκε στο Ούντινε της Ιταλίας (συμμετείχαν εκτός από την Ελλάδα και την Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία), η Σοφία Κελεμένη κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Κορασίδων η οποία προετοιμάζεται για την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-16. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί στα Σκόπια από τις 22 ως 30 Αυγούστου και η νεαρή αθλήτρια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι μια από τις 23 που ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία.

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν

Η Κελεμένη αναμενόταν χθες Κυριακή 21 Ιουλίου στις 17.30 στο ΟΑΚΑ στην πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι αθλήτριες που κλήθηκαν ήταν οι εξής: Λέρη Ουρανία (Ιάσωνας Κολωνού), Θεοδοσουλάκη Αθηνά (Αρκάδι), Κούκη Άρτεμις (Παναθηναϊκός), Τσαβόνι Βαλεντίνα (Σύλλα), Δαμουλάκη Γεωργαία (ΑΕ Γαλατσίου), Δασκουλίδου Βασιλική (ΟΑ Χανίων), Πολυμένη Λαμπρινή (ΠΑΟΚ), Τσέλου Ελένη (ΠΑΟΚ), Κουματσιώτου Εύα (ΠΑΟΚ), Πρίφτη Άννα Μαρία (Παναθηναϊκός), Μαυράκη Αντιγόνη (Παναθηναϊκός), Μποσγανά Έλενα (Κρόνος Αγίου Δημητρίου), Γρηγοροπούλου Γεωργία (Κρόνος Αγίου Δημητρίου), Κυριακάκη Λυδία (Κρόνος Γέρακα), Τσαγκαροπούλου Μαριλένα  (Κρόνος Αγίου Δημητρίου), Δροσούνη Αναστασία (ΑΓΕ Πιερίας), Καρατάσου Ξανθίππη (ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος), Τσούμπανου Βασιλική (Σπάρτακος Λάρισας), Κυρπιζλίδου Μαρίνα (ΑΣ Άρης), Παπαδοπούλου Δανάη (Αστέρας Ιπποδρομίου), Σταματάκη Σοφία (Αστέρας Ιπποδρομίου), Κελεμένη Σοφία (Καβάλα), Λινοξυλάκη Αριάννα (USA).

«Μπράβο Σοφία»

Με την ανακοίνωση της κλήσης της Κελεμένη στην Εθνική Κορασίδων, η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο δίνει συγχαρητήρια στη νεαρή αθλήτρια για τη νέα αυτή επιτυχία της. Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας Σοφία Κελεμένη πού μετά την πετυχημένη συμμετοχή της με την Εθνική Παγκορασίδων στο τουρνουά Φιλίας, ήρθε νέο κάλεσμα στην προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων η οποία Εθνική θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί στα Σκόπια! Μπράβο Σοφία»!