Αστέρας Καβάλας: Αποχαιρέτησε Αθανασιάδη και Μπόζη

Ανακοινώσεις για τους παίκτες του συλλόγου που μεταγράφηκαν σε Καβάλα BC και Ασπίδα Ξάνθης

Με δύο διαδοχικές ανακοινώσεις της η διοίκηση του Αστέρα Καβάλας αποχαιρέτησε δύο στελέχη της που μεταγράφηκαν σε άλλους συλλόγους και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

«Καλή αντάμωση στο μέλλον»

Κατ’ αρχήν ο Δημήτρης Αθανασιάδης, θα αγωνιστεί και πάλι στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, μετά την περσινή επιστροφή του στο κλειστό των Ποταμουδίων.  Ο έμπειρος γκαρντ, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Αστέρα, πρόπερσι βρέθηκε για πρώτη φορά στην Kavala BC αλλά με την άνοδο της στην Α2 αποχώρησε γιατί δεν μπορούσε να την ακολουθήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τώρα στην Β’ Εθνική οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες και έτσι «μετακομίζει» στο κλειστό της Καλαμίτσας με τις ευχές του Αστέρα που αντιλαμβάνεται την ανάγκη του να αγωνιστεί σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Αστέρα , ο Δημήτρης Αθανασιάδης επιστρέφει στη Β’ Εθνική για λογαριασμό της Kavala BC. Ο Δημήτρης δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι αθλητής που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα, έφτασε να παίξει στην Α1 κατηγορία και ήταν για χρόνια το «10 το καλό», ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας μας.

Σίγουρα θα μας λείψει και στεναχωριόμαστε για αυτό, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνουμε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Είναι σίγουρο ότι με τη μεγάλη εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσει την Kavala BC να επιτύχει τους στόχους της. Δημήτρη, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να οδηγήσεις την νέα σου ομάδα στην πολυπόθητη άνοδο στην Α2. Καλή επιτυχία! Kαι επειδή ποτέ μη λες ποτέ, καλή αντάμωση στο μέλλον»!!!

«Γέννημα – θρέμμα των Ακαδημιών του Αστέρα»

Επίσης ο Αστέρας αποχαιρέτησε και τον Χριστόδουλο Μπόζη. Πρόκειται για έναν αθλητή που αναδείχτηκε μέσα από τις Ακαδημίες του συλλόγου, που αποφάσισε να μεταγραφεί στην γειτονική Ξάνθη για να παίξει με τα χρώματα της Ασπίδας. Η ομάδα της Ξάνθης συμμετέχει στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο οποίο πέρσι κατέλαβε την 6η θέση στην τελική κατάταξη. Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει τα εξής:  «Ο Χριστόδουλος Μπόζης γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών του Αστέρα, για πρώτη φορά στην καριέρα του βγάζει τα κόκκινα και προβάρει τα μπλε αφού μετακομίζει στην Ασπίδα Ξάνθης.

Με την καινούρια του ομάδα θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στις Εθνικές κατηγορίες. Χριστόδουλε σε ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερες στην ομάδα του Αστέρα όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη νέα σου ομάδα. Καλή Επιτυχία»!