Αετός Οφρυνίου: Αποχαιρέτησε τον Δαγκούλη, καλωσόρισε τον Καρασάββα

Αλλαγές στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο στην ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Δύο αλλαγές που αφορούν το ρόστερ της ομάδας αλλά και την σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της, σημειώθηκαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στον Αετό Οφρυνίου. Η πρώτη είχε να κάνει με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Στάθη Δαγκούλη, τον οποίο η διοίκηση ευχαρίστησε για την συνεργασία και του ευχήθηκε καλή συνέχεια την καριέρα του. Ο 24χρονος Σερραίος αμυντικός χαφ, αποκτήθηκε πέρσι από την ομάδα της Καβάλας και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού αλλά και του Βυζαντίου. Η ανακοίνωση του Αετού αναφέρει. «Το ΔΣ του Αετού ευχαριστεί τον Στάθη Δαγκούλη για την συνεργασία μας και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική συνέχεια με υγεία και επιτυχίες».

Σε ότι αφορά την ενίσχυση του τεχνικού επιτελείο του συλλόγου, η ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Καρασαββά. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Ευάγγελο Καρασάββα. Μια σπουδαία προσθήκη στο προπονητικό τιμ του Παύλου Προβατίδη Καλώς όρισες στην οικογένεια του Αετού Βαγγέλη»!