ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Δοκιμαστικά για τη δημιουργία ομάδας Κ-17

Όσα παιδιά γεννήθηκαν τα έτη 2002, 2003 και 2004 και θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια του ΑΟΚ, μπορούν να πάρουν μέρος στις 3 προπονήσεις που έχουν προγραμματιστεί

Δοκιμαστικές προπονήσεις προκειμένου να στελεχώσει την ομάδα Κ-17 που είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει, λόγω της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League, διοργανώνει η ομάδα της Καβάλας. Αφορούν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002, 2003 και 2004 που θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια του ΑΟΚ. Οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας πίσω από το «Ανθή Καραγιάννη» και θα είναι τρεις. Η πρώτη την Πέμπτη 1η Αυγούστου, η δεύτερη το Σάββατο 3 και η τρίτη την Δευτέρα 5 του μηνός. Θα διεξαχθούν δε υπό την επίβλεψη του προπονητή της ανδρικής ομάδας Παύλου Δερμιτζάκη και του προπονητή τερματοφυλάκων Νίκου Σουμουλίδη, καθώς και των υπευθύνων των τμημάτων υποδομών Άγγελου Κυρανούδη και Αντώνη Βαγενά.

Ραντεβού στις 6 το απόγευμα…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αναφέρει αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε, για την ανάδειξη ταλέντων της ευρύτερης περιοχής μας, ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για τη στελέχωση του τμήματος Κ-17, ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2002, 2003 και 2004.

Το ταξίδι για τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας που όλοι μας οραματιζόμαστε συνεχίζεται και ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019, το Σάββατο 3 του ίδιου μήνα καθώς και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου που διατηρεί η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, πίσω από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 6 το απόγευμα και απαραίτητα οι συμμετέχοντες στα δοκιμαστικά θα πρέπει να έχουν μαζί τους, ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου και έμπειρου προπονητή του ανδρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Παύλου Δερμιτζάκη και με τη συμμετοχή των προπονητών μας, Άγγελου Κυρανούδη, τεχνικού υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής και εκπαιδευτή προπονητών UEFA-ΕΠΟ, Αντώνη Βαγενά, επικεφαλής προπονητικής ομάδας ακαδημίας και Νίκου Σουμουλίδη, προπονητή τερματοφυλάκων».