ΟΚΑ Καβάλας: 6η θέση για την 4 x 400 ανδρών στο Πανελλήνιο

Οι επιτυχίες του Ομίλου της Καβάλας στον τελευταίο μεγάλο αγώνα της χρονιάς συνεχίστηκαν…

Η 2η θέση της ομάδας σκυταλοδρομίας 4 x 100 γυναικών με τις Θάλεια Παπαδόπουλου, Σοφία Ιωσηφίδου, Μαρία Ζαχαρούδη και Ανατολή Μιχαηλίδου με νέο ρεκόρ συλλόγου 47.50 και η 3η της Σοφίας Ιωσηφίδου στα 100 μέτρα με εμπόδια, μπορεί να ήταν οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ΟΚΑ Καβάλας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, αλλά δεν ήταν οι μόνες.

Οι αθλητές του Ομίλου σημείωσαν και άλλες εξαιρετικές και αξιέπαινες όπως για παράδειγμα της ανδρικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4 x 400, που μετά από μια σπουδαία κούρσα κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος σημειώνοντας χρόνο 3.23.63. Η ομάδα του ΟΚΑΚ αποτελούνταν από τους Γαβριήλ Αραμπατζή, Γιώργο Λιούμπα, Πάνο Χατζηεμμανουήλ και Λάσκαρη Κυριάκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καβάλας συμμετείχε στην 2η σειρά του τελικού, που ήταν κατά πολύ η πιο γρήγορη, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 5η θέση! Μόνο η ομάδα της Ηλιούπολης που πήρε την 1η θέση στην 1η σειρά, είχε καλύτερο χρόνο από αυτόν του ΟΚΑΚ! Για την ιστορία την 1η θέση με 3.14.56, πήρε η ομάδα των Τρικάλων και ακολούθησαν Κηφισιά, Ολυμπιακός, Ηλιούπολη και Ηρακλής.

Επίσης, εξαιρετική ήταν και η παρουσία της Ανατολής Μιχαηλίδου η οποία κατετάγη 7η στον τελικό των 200 μέτρων γυναικών, σημειώνοντας μάλιστα κι ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 25.12, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Θάλεια Παπαδοπούλου κατέλαβε την 14η θέση με χρόνο 25.59!

Διπλάσιοι βαθμοί σε σχέση με πέρσι

Με όλες αυτές τις επιτυχίες και τα καλά πλασαρίσματα των συνολικών 8 αθλητών του ΟΚΑΚ που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο ανδρών – γυναικών, με το οποίο κλείνει ουσιαστικά η αγωνιστική περίοδος στον στίβο στη χώρα μας, ο Όμιλος της Καβάλας κατάφερε να μαζέψει διπλάσιους βαθμούς σε σχέση με πέρσι. Συγκεκριμένα κατέκτησε 77 ενώ πέρσι 40,5. Μάλιστα η τελική συγκομιδή μπορεί να είναι μεγαλύτερη, μιας και απομένει και η εμφάνιση της Μαρίας Ζαχαρούδη στο έπταθλο, που θα γίνει σε λίγες ημέρες, όπου μπορεί να κερδίσει ακόμα και άλλους 10! Με όλα αυτά ο ΟΚΑΚ συγκαταλέγεται στους καλύτερους επαρχιακούς συλλόγους της χώρας και κατά πάσα πιθανότητα ο καλύτερος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ στην Α’ κατηγορία για φέτος.